KØB JULEGAVER NU - Vi bytter til 15. januar
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering

Product was successfully added to your shopping cart.

Opvaskebakker

Når der skal vaskes op, så gør det jo ikke noget at opvaskebakken både fungerer og samtidig har et moderne designet over sig. En god opvaskebakke sikrer at glas, tallerkener og bestik ikke rutsjer rundt på bakken, og samtidig sørger den for at vandet ikke løber ud på køkkenbordet. Du finder her vores store udvalg af opvaskebakker, som alle opfylder vores kriterier, og så gør det jo ikke noget, at de samtidig har et smukt og elegant design. Der er her med vores store udvalg rig mulighed for at finde en opvaskebakke, hvor funktionalitet og design går op i en højere enhed. Her på siden kan du finde både opvaskebakker, stativer og opvaskebaljer til dit køkken. De findes i forskellige størrelser, farver og designs, og kommer fra en hel række forskellige brands. Du vil kunne finde brands som; Normann Copenhagen, Bloomingville, Ib Laursen og mange flere. Der er lige fra moderne og stilrene designs, til praktiske og børnevenlige designs. Vi har noget der passer til dig uanset hvor du er i dit liv. Som studerende, som storfamilie, eller dig der har mange besøg. Med en opvaskebakke og orden i køkkenet, så bliver oprydning efter den store familiemiddag eller forfesten inden byen aldrig nemmere. Gør det nemmere for dig selv og bliv en livsnyder vha. disse opvaskebakker. Kig vores udvalg igennem og find din nye yndlingsopvaske bakke som med garanti bliver et hit i køkkenet samt hverdagen! 

 
Sorter stigende

   

6 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

6 vare(r)

Lad servicen tørre i et opvaskestativ

Opvaskestativer hjælper med at tørre servicen hurtigere, og sørger for at du kan bruge din sparsomme tid på noget andet. Du placerer bare tallerkener, kopper, bestik eller andet på stativet, også kan du bare læne dig tilbage og lade stativet gøre sit arbejde. En fordel ved at anvende opvaskestativer ved rengøring er, at vandet på servicen hurtigt løber af, og ender i bunden af stativet. Dette efterlader dig med mindre rengøring og mere fritid. Opvaskestativer er til dig som er lidt doven, eller bare dig der gerne vil bruge tiden på alt andet end opvasken. Det sidste touch til køkkenet, som vi alle gør og mangler er viskestykker som bruges til lidt af hvert. De er super praktiske og derudover har vi spækket et udvalg med luksuøse varianter af viskestykker til enhver smag. Her på dubuy.dk går vi meget op i kvalitet og et udvalg hvor alle kan være med til vælge det der indretter sig bedst til netop deres ønske. - Du er derfor kommet til det rette sted hvis du mangler noget helt specielt og unikt som stadig skal bære præg af den moderne trend.

Find din opvaskebakke i dit yndlings mærke

Et andet godt alternativ er Gummi opvaskebakke fra Sej Design. Denne stilfulde og elegante opvaskebakke er lavet af gummi og med en silkemat overflade, som er utrolig nem at vedligeholde. Opvaskebakken tåler op til 120 grader og ned til -40 grader. Den er utrolig nem at rengøre, suger ikke fugt og lugter ikke – den har dermed en lang holdbarhed. Bakken måler 44x34 cm. Udforsk vores store udvalg og find lige den opvaskebakke med den funktionalitet, som du har brug for – rigtig god fornøjelse. Og husk, at når du handler på Dubuy.dk, er du sikret den bedste kvalitet og prisgaranti. Du kan finde en masse mærker såsom: Norman Copenhagen, Ib Laursen og Bloomingville.

Opvaskebakker i moderne designs af Joseph Joseph

Vores udvalg af opvaskebakker inkluderer en masse forskellige bakker, både opvaskestativer, -baljer og -bakker, så der er er noget til lige præcis den situation, som du mangler til. En af de meget populære opvaskebakker er Extend opvaskestativ (grå/hvid). Denne bakke er designmæssigt helt rigtig og samtidig meget praktisk. Bakken har et integreret afløb, så vandet kan løbe fra eller lukkes for således at vandet kan løbe fra senere. Extend opvaskestativet kan udvides til dobbelt størrelse, når der er behov for det og er også inklusiv en bestikholder, som kan flyttes rundt. Den kan klappes sammen og måler her 32x36,4x16 cm. og når den er slået op, måler den 52,7x36,4x16 cm. En genial løsning designet af Joseph Joseph. Uanset hvad behovet er, så er mulighederne mange. Udover opvaskebakker kan du også finde de køkkenredskaber som du går og mangler samt meget mere.

Multifunktionelle opvaskebaljer

Udover at opvaskebakkerne kan være super nyttige i dit eget hjem, så kan de i den grad også være værd at give i gave. Det er svært ikke at kunne lide disse yndige opvaskebaljer. Kig bare på deres uimodståelige look og udseende. De er kvalitetsfulde, elegante og fænomenale på hver deres måde. Du kan derfor finde din favorit blandt de smukke opvaskebaljer eller opvaskestativer. De findes i et hav af farver, mærker og altid til de nyeste trends. Vi har her på dubuy.dk samlede de lækreste og dejligste tilbud som rækker ud for enhver smag. Hvis du vil have en opvaskebørste til din opvaskebalje så er der også mulighed for det. Udover at den er super effektiv kan opvaskebakker og opvaskebaljer også være til udsmykning til de aller fineste tallerkener og kopper. Hvis du også ønsker at udstille dine knive, så kan du tjekke knive og knive-blokke ud som har en masse tilbud.