OUTLET - SPAR OP TIL 70% - SE UDVALGET HER >
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Levering 1-3 dage

 
Filtrering
Pris
  1. kr149
    kr499
  2.  
  3. -
Farve
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Opvaskebakker

Når der skal vaskes op, så gør det jo ikke noget at opvaskebakken både fungerer og samtidig er designet helt rigtigt. En god opvaskebakke sikrer at glas, tallerkener og bestik ikke rutsjer rundt på bakken og samtidig sørger den for at vandet ikke løber ud på køkkenbordet. Du finder her vores store udvalg af opvaskebakker, som alle opfylder vores kriterier og så gør det jo ikke noget, at de samtidig har et smukt design. Der er her med vores store udvalg rig mulighed for at finde en opvaskebakke, hvor funktionalitet og design går op i en højere enhed. Her på siden kan du finde både opvaskebakker, stativer og opvaskebaljer til dit køkken. De findes i forskellige størrelser, farver og designs, og kommer fra en hel række forskellige brands. Du vil kunne finde brands som; Normann CopenhagenBloomingville, Ib Laursen, og mange flere. Der er lige fra moderne og stilrene designs, til praktiske og børnevenlige designs. Vi har noget der passer til dig uanset hvor du er i dit liv. Som studerende, som storfamilie, eller dig der har mange besøg. Med en opvaskebakke og orden i køkkenet, så bliver oprydning efter den store familiemiddag eller forfesten inden byen aldrig nemmere.

Opvaskebakker

Sorter stigende

   

13 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

13 vare(r)

Opvaskebakker i moderne designs

Vores udvalg af opvaskebakker inkluderer en masse forskellige bakker, både opvaskestativer, -baljer og -bakker, så der er er noget til lige præcis den situation, som du mangler til.

En af de meget populære opvaskebakker er Extend opvaskestativ (grå/hvid). Denne bakke er designmæssigt helt rigtig og samtidig meget praktisk. Bakken har et integreret afløb, så vandet kan løbe fra eller lukkes for således at vandet kan løbe fra senere. Extend opvaskestativet kan udvides til dobbelt størrelse, når der er behov for det og er også inklusiv en bestikholder, som kan flyttes rundt. Den kan klappes sammen og måler her 32x36,4x16 cm. og når den er slået op måler den 52,7x36,4x16 cm. En genial løsning designet af Joseph Joseph.
Uanset hvad behovet er, så er mulighederne mange.

Et andet godt alternativ er Gummi opvaskebakke fra Sej Design. Denne stilfulde og elegante opvaskebakke er lavet af gummi og med en silkemat overflade, som er utrolig nem at vedligeholde. Opvaskebakken tåler op til 120 grader og ned til -40 grader. Den er utrolig nem at rengøre, suger ikke fugt og lugter ikke – den har dermed en lang holdbarhed. Bakken måler 44x34 cm. 

Udforsk vores store udvalg og find lige den opvaskebakke med den funktionalitet, som du har brug for – rigtig god fornøjelse. Og husk, at når du handler på Dubuy.dk, er du sikret den bedste kvalitet og prisgaranti.

Multifunktionelle opvaskebaljer

Den meget populære og fantastiske opvaskebalje fra Normann Copenhagen, kan nu fås i både rød og sort. Det er en opvaskebalje, som blev lavet af den ene grund, at kunstneren bag, Ole Jensen, ville kreere en balje, hvor alt hans service kunne passe ned i uden problemer. Baljen er lavet af et fleksibelt materiale, som er med til at skabe et multifunktionelt køkkenredskab. Det nordiske og elegante design passer flot sammen med andre redskaber i køkkenet, og gør opvasken bare lidt flottere. Det er et dynamisk objekt med mange anvendelsesmuligheder, der gør at opvask bare bliver lidt lettere.

Lad servicen tørre i et opvaskestativ

Udover baljer og opvaskebakker, så har findes der også et større udvalg af stativer. Vi har brands som; Bloomingville, Umbra  og mange flere. Opvaskestativer hjælper med at tørre servicen hurtigere, og sørger for at du kan bruge din sparsomme tid på noget andet. Du placerer bare tallerkener, kopper, bestik eller andet på stativet, også kan du bare læne dig tilbage og lade stativet gøre sit arbejde. En fordel ved at anvende opvaskestativer ved rengøring er, at vandet på servicen hurtigt løber af, og ender i bunden af stativet. Dette efterlader dig med mindre rengøring og mere fritid.