OUTLET - SPAR OP TIL 70% - SE UDVALGET HER >
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Levering 1-3 dage

 
Filtrering

Product was successfully added to your shopping cart.

Kopper og krus

Smukt boligtilbehør og brugskunst frembringer livsglæden, så hvorfor ikke starte din morgen ud med at nyde en kop kaffe af et af disse smukke krus som vi forhandler her på siden. Disse kopper pifter virkelig køkkenet op og der er noget til enhver smag. Hos os finder du både farverige designs samt de mere enkle og minimalistiske designs. Disse kopper er både dekorative og funktionelle og af rigtig høj kvalitet, men til en lav pris. Du har derfor ingen undskyldning for ikke at fylde dit køkken med disse smukke krus og kopper. Vi har kopper fra bl.a. House Doctor, Normann CPH og Bloomingville.

Kopper og krus

Sorter stigende

   

1 til 24 af 415

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 415

Lækre kopper til enhver smag

Hvad enten du er inkarneret kaffedrikker eller uforbederlig te-elsker så tror vi du kan finde et krus her. Vi har nemlig både praktiske og smukke termokrus der sørger for at holde kaffen varm mens du måske lige er optaget af en vigtig telefonsamtale. Men vi har også almindelige kopper i porcelæn hvis du godt kan lide at sidde med hænderne foldet om koppen og mærke varmen brede sig til resten af kroppen. Endelig har vi også søde og sjove kopper til tumlingerne og de lidt større børn. Der er kopper og krus i mønstre og farver som både piger og drenge vil elske. Så server dine varme drikke i et af de finde krus som vi finder her på siden. Hvis du ønsker en kop ellet er krus som skiller sig lidt ud kan du lade dig inspirere af en af de flotte kopper fra Hammershøi som for eksempel dette Hammershøi Krus i en flot rød farve.

 Smukke kopper og krus du må eje!

Du kan med fordel tjekke dette keramiske krus ud, som har et super fint mønster, men som stadig kan gå til enhver bordopdækning. Hvis du går efter et af de mere minimalistiske designs kan du tage et kig på disse sorte krus fra Zone, som er super enkle, fine og minimalistiske. Hvis du ønsker et mere organisk look kan du tage et kig på dette Sheesham bæger, som i den grad skiller sig ud fra de øvrige kopper og krus. 

Vi har selvfølgelig prisgaranti på alle vores hotte termokrus, kaffekopper og tekopper.