Fragt kun 39,- kr.

Hurtig levering

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Køkkenrulle

Går du og mangler en brugbare men moderne køkkenrulleholder til køkkenrullen? For så er du bestemt havnet det rigtige sted. Her på DuBuy.dk finder du vores mange forskellige køkkenrulleholdere. Her er køkkenrulleholdere med sjove, kreative, elegante og stilfulde udtryk. Skal du bruge en ny køkkenrulleholder hvor design og funktionalitet forenes, så finder du det nemt her. Vi har køkkenrulleholdere i forskellige look, farver og materialer. Desuden kan vi garantere at vores forhandlings samarbejdspartnere producerer nogle køkkenrulleholdere i topkvalitet. Blandt vores udvalg af køkkenrulleholdere har vi hamlet op med designerbrands såsom: Umbra, Muubs og Wesco med meget mere. På DuBuy.dk går vi meget op i at samle de nyeste og mest yndige kollektioner til dig, og derfor har vi sammensat et kæmpe udvalg af køkkenrulleholdere herpå siden. Som en huskeregel kan du, mens du handler i vores enorme udvalg af køkkenrulleholdere, huske på at vi har prisgaranti på alle vores varer. De nedenstående køkkenrulleholdere kan sammensættes i både en enkelt og udfordrende køkkenindretning, hvilket gør det mere spændende at handle hos os. Du kan altid finde lige netop det du går og mangler i hverdagens travle liv. Slip designerglæden og den indre køkkenarkitekt løs i vores tilbud, og find gerne din nye køkkenrulleholdere her hos os på DuBuy.dk! 

 
Sorter stigende

   

1 til 24 af 28

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 28

Køkkenrulleholdere til enhver køkkenindretningsarkitekt

En køkkenrulleholder skal helst holde på rullen når man river et stykke papir af, og en køkkenrulleholder skal helst være designet så den kan bruges udendørs uden at rullen vikles op og papiret blæser af. Flere af vores køkkenrulleholdere lever op til disse kriterier. Se ovenfor om du kan finde en køkkenrulleholder der opfylder lige netop dine behov. Går du og mangler en brugbare, fin og luksuøs køkkenrulleholder som skal pryde din indretning? Så er det bare om at scrolle op for at se hvad vi tilbyder lige herover. Hos os får du hurtig levering, fast lav pris og en kvalitet i verdensklasse.

En køkkenrulleholder til alle designerelsker typerne - Os til dig!

Hvis du går meget op i at mærket skal være kendt, som vi også gør herpå DuBuy.dk, så skal du bestemt tjekke det fænomenale brand Umbra ud. Umbra køkkenrulleholdere er et kæmpe must i den moderne køkkenindretning. Disse køkkenrulleholdere skiller sig ud fra mængden, og bør i den grad være en investering værd til dig som elsker Umbra. Hvis Umbra ikke lige falder i din smag, så er det godt vi har en masse andre mærkevarerproducenter at tilbyde en forbruger som dig. Du bør helt klart tjekke både Muubs, OYOY og Norman Copenhagens fine udvalg ud. Der vil med garanti være en af dem, der vil falde i god jord hos lige netop dig.

Match køkkenrulleholderen med andre elementer fra køkkenet

Hvis du elsker at have et stilfuldt køkken, så skal du da helt sikkert matche på kryds af tværs af produkter fra DuBuy.dk. Du kan finde match med bl.a. samme mærker, former og farver, men omvendt kan du også på kryds og tværs af nuancer, udseende og mærker matche. Du kan skabe en måde vild og fancy indretning, men på samme tid holde den super simpelt og enkelt. Det er op til dig, hvordan dit køkken skal have lov til at se ud. Et godt sted at starter, hvor du kan skabe vidunderlige kontraster, er med de altid dejlige dækkeservietter. Dem kan du finde dækkeservietter til børn såvel som voksne og i simple versioner, men især farverige modeller finde også.

Køkkenet skal i den grad piftes op med de luksuøse køkkenrulleholdere

Noget der altid står på et fint middagsbord, om det så er familiefødselsdagen, venindemiddagen eller summeraftensfesten, er bordskåner. Du kan finde et hav af tilbud, og dine yndlings kan findes heriblandt. Disse bordskåner er svære ikke at få til at matche med køkkenrulleholderne, da der altid er nogle kontraster, som vil se lidt ekstraordinært ud på spisebordet. Nu vi er i gang med at anrette den perfekte middag, så skal vi også have fundet nogle lækre og store gryder og pander. Så har vi i hvert fald gjort vores for at sætte prikken over i’et. Alle disse kontraster kan gøre middagen enestående og uforglemmelig for både gæsterne og dig selv.

Køkkenrulleholderen er en central faktor på spisebordet

Hvis det ikke er gået op for dig endnu, så er køkkenrulleholderen meget mere end en holdere til køkkenrullen. Den kan med dens unikke udstråling indikerer et meget fint måltid, men på samme tid, kan den også bruges til de normale dages forbrug. Det vigtigste er gemt til sidst, ment på den måde, at du selvfølgelig også skal have anskaffet dig nogle tallerkener samt krus og kopper herpå DuBuy.dk. De vil med garanti falde i dine øjne, da vi har et bredt sortiment. Uanset hvilken køkkenrulleholder eller køkkenelement du vælger at investerer i, så sælges de med prisgaranti. Derfor behøves du som kunde ikke være bange for ikke at få det billigste og mest kvalitetsfulde her hos os!