KØB JULEGAVER NU - Vi bytter til 15. januar
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt over 600 kr.

Hurtig levering

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Køkken opbevaring

Er du på udkig efter opbevaringsløsninger til dit køkken, er du havnet det helt rigtige sted. Her hos dubuy.dk fører vi et væld af forskellige typer opbevaring til køkkenet såsom: æsker, dåser, bøtter, opbevaringskasser med låg og så videre. Og det hele er skabt i et smart og trendy design, så du ikke nødvendigvis behøver stuve opbevaringsløsningerne af vejen. Et køkken uden dåser, æsker, krukker og deslige er utopi. Køkkenet er et dejligt sted, det er der, hvor man kan få lov til at gøre lige det man vil og der hvor det hele sker. Du kan lave mad til at spise og få serveret din yndlings mad som det lyster. Danskere er meget kendt for ordet hygge. Hygge betegnes, som noget, der er trygt. Mad er lig med hygge for danskerne, så derfor betyder mad meget for os. Mad er en dejlig ting, så hvorfor ikke også bruge tid på at finde de rette opbevaringsdele til maden. Redskaberne du bruger til maden, skal selvfølgelig også opbevares i flotte og dekorative krukker, bøtter eller glas. Den måde hvorpå du opbevarer dine ting med forskellige farver, former og design, vil udtrykke din helt egen personlige stil. Opbevaringsløsninger er en vigtig ting, så alt ikke ligger og flyder. Du vil også få det hele lidt mere organiseret og mere plads vil tilføjes. Rul ned for at se vores udvalg af køkken opbevaringsprodukter! 

 
Sorter stigende

   

1 til 24 af 166

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 166

Find det du mangler af køkkenopbevaring her på dubuy.dk

Det er træls når man ikke kan opbevare sine ting, nogle steder i køkkenet. Der er ingen måde plads til at opbevare noget i køkkenet, og du har heller ikke fundet noget til at opbevare ting i indtil videre. Du skal ikke være bange, fordi vi har et udvalg, der vil noget. Vi kan gå fra de mest klassiske opbevaringsglas til den mest fancy og farverige krukke. Selvom man tilføjer noget til et køkken, er det ikke ensbetydende med, at der også kommer mindre plads, nej tværtimod. Der er nemlig noget, der kaldes for organisering. Vi kan tilbyde mange forskellige krukker, glasbokse, æsker osv. som er delt op i rum. Det vil blive mere organiseret, mere ryddeligt og selvfølgelig vil det tage noget af pladsen, men du kan til gengæld få mere opbevaret på den måde. Hvis du mangler smukke tallerkener til indretningen så er du mere end velkommen til at tjekke det hjørne af vores hjemmeside ud. De kan suppleres med fine kopper og krus i alverdens designs. Du kan derudover finde et hav af tilbud i forhold til køkkenopbevaring.

Opbevarings materialer fra superpopulære mærker

Ikke nok med, at der er et stort udvalg af produkter, så er prisen også overkommeligt for både unge og voksne. Som eksempel kan nævnes de smukke Cammeo-krukker fra Kähler, der med sit pangfarvede ’bælte’ lyser op i ethvert køkken. Brug dem til krydderier, pebernødder, tandstikker, nøgler eller andre, mindre, ting. Mano-lågkrukkerne, ligeledes fra Kähler, er også et godt bud på æstetisk opbevaring til køkkenet. Vi har masser af farverige kaffedåser fra Speedtsberg, så der skulle være noget for enhver smag. Vi har både simple og vilde opbevaringsdåser, så der er ingen undtagelse for at opbevaringskasserne eller de andre produkter ikke kan indrettes til ethvert hjem. Herpå DuBuy.dk går vi meget op i at kvaliteten skal være høj mens prisen skal være lav. Derfor kan du altid sikre dig at det er sådan det fungerer her hos os. - Rul bare op og se de luksuøse udvalg igennem.

Brødkasser til opbevaring af dit brød.

Vi har ikke bare køkken opbevaring, vi har også brødkasser som er et scoop. Brødkasser er en dejlig ting at have, så brødet kan blive opbevaret godt og bibeholde den gode krumme. Der kan vælges imellem de ovale, rummelige, klassiske, specielle osv. Det er helt op til dig! Du har mulighed for at kombinere det med de opbevaringsbokse, så de sammen passer stilmæssigt til køkkenindretningen. Hvis man godt kan lide den kontrast mellem farver og det enkelte i sit køkken, kunne man for eksempel vælge de meget enkelte opbevaringsbokse, hvor brødkassen så vil fremstå på sin helt egen måde, ud fra dens farver. På den måde vil du helt klart skabe den kontrast, der ønskes. Du kan også bruge brødkasserne til meget andet, som opbevaringskasser for eksempel. Herudover er de super effektive, praktiske og søde at have stående. Du kan finde dem i forskellige mærker og varianter. Find din yndling og køb den gerne her på DuBuy.dk.

Find køkkenredskaber som matcher de fine køkkenopbevaringsbokse

Sommetider er der måske ikke så meget plads i skufferne til de køkkenredskaber, man har, derfor er det meget rart med nogle krukker. Nogle gange kan man også stå i den situation, at man simpelthen mangler nogle redskaber til maden. De køkkenredskaber har vi også et godt udvalg af. Vi har blandt andet paletknive, piskeris, måleskeer, salatbestik og andre former for redskaber, som man ikke kan undvære i et køkken. Redskaberne kan være af metal, træ, stål og mange andre materialer. Hvis du har disse ting, så har vi knive og kniveblokke som er super moderne at have hængende i hjemmet. Alle er i en topkvalitet, da det er noget, der er vigtig i køkkenet og især vigtig for den, som laver maden. Vi har ofte tilbud på vores køkkenopbevaring, og hvis ikke har vi prisgaranti på alle opbevaringsløsninger til køkkenet.