OUTLET - SPAR OP TIL 70% - SE UDVALGET HER >
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Levering 1-3 dage

 
Filtrering
Pris
  1. kr20
    kr3999
  2.  
  3. -
Farve

Product was successfully added to your shopping cart.

Køkken opbevaring

Er du på udkig efter opbevaringsløsninger til dit køkken, er du havnet det helt rigtige sted. Her hos dubuy.dk fører vi et væld af forskellige typer opbevaring til køkkenet – æsker, dåser, bøtter, opbevaringskasser med låg, og så videre. Og det hele er skabt i et smart og trendy design, så du ikke nødvendigvis behøver stuve opbevaringsløsningerne af vejen. Et køkken uden dåser, æsker, krukker og deslige er utopi. Køkkenet er et dejligt sted, det er der, hvor man kan få lov til at gøre lige det man vil og der hvor det hele sker. Du kan lave, spise og få serveret din yndlings mad.

Danskere er meget kendt for ordet hygge. Hygge betegnes, som noget, der er trygt. Mad er lig med hygge for danskerne, så derfor betyder mad meget for os. Mad er en dejlig ting, så hvorfor ikke også bruge tid på at finde de rette opbevaringsdele til maden. Redskaberne du bruger til maden, skal selvfølgelig også opbevares i flotte og dekorative krukker, bøtter eller glas. Den måde hvorpå du opbevarer dine ting med forskellige farver, former og design, vil udtrykke din helt egen personlige stil. Opbevaringsløsninger er en vigtig ting, så alt ikke ligger og flyder. Du vil også få det hele lidt mere organiseret og mere plads vil tilføjes.

Køkken opbevaring

Sorter stigende

   

1 til 24 af 300

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 300

Køkkenopbevaring

Det er træls når man ikke kan opbevare sine ting, nogle steder i køkkenet. Der er ingen måde plads til at opbevare noget i køkkenet, og du har heller ikke fundet noget til at opbevare ting i indtil videre. Du skal ikke være bange, fordi vi har et udvalg, der vil noget. Vi kan gå fra de mest klassiske opbevaringsglas til den mest fancy og farverige krukke. Selvom man tilføjer noget til et køkken, er det ikke ensbetydende med, at der også kommer mindre plads, nej tværtimod. Der er nemlig noget, der kaldes for organisering. Vi kan tilbyde mange forskellige krukker, glasbokse, æsker osv. som er delt op i rum. Det vil blive mere organiseret, mere ryddeligt og selvfølgelig vil det tage noget af pladsen, men du kan til gengæld få mere opbevaret på den måde. Ikke nok med, at der er et stort udvalg af produkter, så er prisen også overkommeligt for både unge og voksne. Som eksempel kan nævnes de smukke Cammeo-krukker fra Kähler, der med sit pangfarvede ’bælte’ lyser op i ethvert køkken. Brug dem til krydderier, pebernødder, tandstikker, nøgler eller andre, mindre, ting. Mano-lågkrukkerne, ligeledes fra Kähler, er også et godt bud på æstetisk opbevaring til køkkenet. Vi har masser af farverige kaffedåser fra Speedtsberg, så der skulle være noget for enhver smag.

Brødkasser til opbevaring af dit brød.

Vi har ikke bare køkken opbevaring, vi har også brødkasser som er et scoop. Brødkasser er en dejlig ting at have, så brødet kan blive opbevaret godt og bibeholde den gode krumme. Der kan vælges imellem de ovale, rummelige, klassiske, specielle osv. det er helt op til dig. Du har mulighed for at kombinere det med de opbevaringsbokse, så de sammen passer stilmæssigt. Hvis man godt kan lide den kontrast mellem farver og det enkelte i sit køkken, kunne man for eksempel vælge de meget enkelte opbevaringsbokse, hvor brødkassen så vil fremstå på sin helt egen måde, ud fra dens farver. På den måde vil du helt klart skabe den kontrast, der ønskes. Sommetider er der måske ikke så meget plads i skufferne til de køkkenredskaber, man har, derfor er det meget rart med nogle krukker. Nogle gange kan man også stå i den situation, at man simpelthen mangler nogle redskaber til maden. De køkkenredskaber har vi også et godt udvalg af. Vi har blandt andet paletknive, piskeris, måleskeer, salatbestik og andre former for redskaber, som man ikke kan undvære i et køkken. Redskaberne kan være af metal, træ, stål og mange andre materialer. Alle er i en ordentlig kvalitet, da det er noget, der er vigtig i køkkenet og især vigtig for den, som laver maden.

Vi har ofte tilbud på vores køkkenopbevaring, og hvis ikke har vi prisgaranti på alle opbevaringsløsninger til køkkenet.