'OBS: der kan pt. ikke handles online

Fragt kun 39,- kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Farve
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Karafler

Herunder ses vores store udvalg af karafler lige fra flotte vandkarafler til dekanteringskarafler. Vi fører et stort sortiment af karafler fra de mest populære og trendy mærker og her er de alle samlet, så det er let at finde din favorit blandt udvalget. Her finder du karafler med prop, en flot og farverig serveringsdragt og et enkelt og stilfuldt udseende. Uanset hvilken karaffel du vælger skal stå på spisebordet, kan du næsten ikke undgå at finde en karaffel, der opfylder både din smag og dit behov. Karaflerne er alle smukke på hver deres måde og kan bruges til alt fra lemonade, vand og saftevand. Pryd køkkenbordet med en smuk karaffel her fra siden og giv din familie og gæster noget smukt og praktisk at kigge på under middagen. Alle vores stilfulde og flotte karafler sælges med prisgaranti. 

 
Sorter stigende

   

1 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 vare(r)

Karafler i alverdens former og farver

Når man serverer drikkevarer i karafler, får man ikke kun et praktisk produkt, men også et dekorativt element til spisebordet. Karaflen adskiller sig fra almindelige vandkander på den måde, at den ikke har noget håndtag, men teknisk set bare er et langt glas, der er en smule smallere i toppen, så man nemt kan holde om den. Navnet stammer fra det arabiske ord ”yarrāfa” som på dansk betyder ”drikkekande”. Det kom dog til Danmark gennem det spanske ord ”garaffa” og det franske ”carafa”. I starten blev den på dansk kaldet ”karaf” og ”karaffe”, men udviklede sig senere til karaffel.

Her på siden finder du et hav af forskellige karafler, lige fra de simple og populære, til de sjove og farverige. En klassiker er bl.a. EVA SOLO KARAFFEL (LIME). Denne karaffel fra Eva Solo er utrolig populær blandt danskerne. Karaflen kan rumme 1 liter, og den patenterede kant gør den 100% drypfri. Der medfølger også en neoprendragt i en flot limegrøn farve. Dragten har en lynlås der gør det nemt at tage den af, når man skal vaske karaflen, og udover at gøre karaflen endnu mere unik, hjælper den også med at holde indholdet varmt eller koldt i lang tid. Den måler 27 x 9 cm. 

En anden super fin karaffel er HOUSE DOCTOR KARAFFEL HOUSTON GRÅ Ø10 CM H27/30 CM. Denne super enkle Houston-karaffel fra House Doctor har en simpel form, og består af glas i en grå farve. Dette giver den et lidt mere unikt og specielt look. Karaflen lukkes af med en matchende kugle, hvilket også tilføjer en fed detalje. Du kan bruge karaflen til at servere alt fra vin til vand, og når du ikke bruger den, bidrager den også som et dekorativt element til køkkenet. Den tåler ikke mikroovn og opvaskemaskine, så man skal vaske den op i hånden.