Fragt kun 39,- kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr49
    kr232
  2.  
  3. -

Product was successfully added to your shopping cart.

Kaffedåser

En kaffedåse er uundværlig i dagligdagen for den daglige kaffedrikker, så hvis du elsker en god kop kaffe, er disse lækre dåser lige hvad du går mangler. Dine kaffebønner bevarer bedst deres pragtfulde smag og aroma, hvis de opbevares i en praktisk beholder. Pynt op i køkkenet med fine dåser til at opbevare din kaffe i. Vælg mellem adskillige dåser i mange forskellige farver og størrelser. Husk at du på dubuy.dk er sikret prisgaranti på alle varer, så de er at finde til en god pris. Galzone og Speedtsberg er bare to af de mærker som laver smukke kaffedåser som passer perfekt ind i enhver indretning. Hvis du elsker kaffe, er det her den oplagte mulighed for at opbevarer kaffebønnerne på en praktisk og fin måde. 

 
Sorter stigende

   

4 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

4 vare(r)

Find din spritnye kaffedåse her på dubuy.dk

Kaffen skal opbevares trygt og godt sted, så hverken fugt, varme eller kulde ødelægger den smag og aroma, der nænsomt er blevet kræset for gennem kaffens levetid. En eller flere af kaffedåserne her på siden, vil passe perfekt til køkkenbordet eller i køkkenskabet – fyldt med lige præcis dine yndlingskaffebønner. Du kan både få med eller uden skrift på ydersiden og naturligvis også anvende beholderne til andet end kaffe, f.eks. til sukker eller mysli, det er ene og alene dit valg. Kaffedåser er blandt en af de mange ting vi forhandler her på dubuy.dk, men du kan i den grad også finde andre enestående produkter såsom opbevaringsbokse til andre ting, nu du er så godt i gang. Hold dig ikke tilbage i vores brede udvalg af bl.a. kaffedåser og opbevaringsbokse som passer ind i ethvert hjem.

Kaffebeholdere i alle farver og størrelser

Kaffe dåse (orange) er en smuk og enkel kaffedåse fra Speedtsberg. Kaffedåsen har tætsiddende låg, og holder derfor altid dine bønner friske. Dåsen fås i et vælg af farver blandt andet: Gul, grøn, pink, hvid, Cream, lys grå osv. Der findes både de meget minimalistiske designs som passer godt til en meget enkel og modernistisk bolig. Men der findes også sjove og farverige kaffedåser, som aldrig blive kedelige at kigge på. Du kan derfor godt være stolt, når du lader et af de smukke kaffedåser stå i køkkenet. Du kan også finde lækre varianter af opbevaring til brug i huset, som oprydningsmiddel. Nogle gange kan det være rart at lægge alle sine ting samlet i en kasse og få ryddet det op efter de besøgende gæster.

Kaffedåserne som kan lidt mere end det sædvandelige

Selvom det bare er en kaffeholder du går og mangler i hverdagen, så kan disse dåser være mere end bare en beholder. Kaffedåserne herfra kan fås i et hav af utallige farver og designs samt mærker. Du kan altid finde din yndlingsfarve at have stående hjemme hos lige netop dig. Farver giver liv til huset og det er lig med glæde.Derudover kan kaffedåserne også være en oplagt gaveide til en kaffeelsker. Han eller hun vil blive så glad for den. Som en reminder er der prisgaranti på alle vores varer herpå dubuy.dk, så kig dig omkring og find din favorit blandt kaffeholderne. Shop amok her hos os og nyd de skønne kollektioner vi har samlet til alle jer som kunder. Vi håber dit næste køb bliver her hos os!