'OBS: der kan pt. ikke handles online

Fragt kun 39,- kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Farve
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Grydelapper

Undgå at brænde fingrene på varme gryder og glohede fade. Her har vi samlet et lille, eksklusivt udvalg af grydelapper. Uanset om du er til enkle, klassiske grydelapper eller til sjove og moderne, så er det muligt at finde det her. Vi sælger grydelapper fra bl.a. Speedtsberg og tyske Blomus.
Vi har mange forskellige former for grydelapper. Både handsker, firkantede og runde. Vi ønsker at vores kunder får den bedste kvalitet, og det er garanteret med det udvalg af grydelapper vi tilbyder. Du kan bl.a. købe grydelapper i topkvalitet fra Ib Laursen, Nicolas Vahé og Global. Hvis du synes at grydelapper nemt bliver kedelige at se på, skal du måske prøve Bloomingvilles grydelapper . De har flere forskellige grydelapper som har fine motiver som pynter flot i køkkenet. Uanset hvilke grydelapper du køber, er du garanteret god kvalitet og en god pris. Vi sælger alle vores grydelapper til en god pris, og tilbud på dem er ikke et sjældent syn.
Vores grydelapper sælges med prisgaranti så du ikke brænder fingrene på for høje priser.
 
Sorter stigende

   

1 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 vare(r)

Grydelapper

For mange år siden havde man ikke tænkt på noget så smart som en grydelap. De brugte bare et stykke stof, det kunne f.eks. være et stykke tøj. Nu er vi blevet meget smartere og derfor har du altså mulighed for at finde et væld af lækre, dekorative grydelapper hos os.
Uanset om du gerne vil have et par grydelapper som er grå eller du måske er lidt mere vovet, har vi nogle lige i din smag. Vi har et udvalg af forskellige farver både i grydelapper og køkkenudstyr generelt.

Matchende grydelapper og gryder

Når du har fundet det sæt grydelapper som passer perfekt til dig og dit køkken, vil du sikkert også gerne have nogle gryder som passer godt sammen med. Matchende gryder og grydelapper vil give dit køkken et ekstra, lille touch som vil få andre til at elske dit køkken. F.eks. går Muubs’ gryder og grydelapper rigtig godt hånd i hånd. Du kan lave dine egne sæt på kryds og tværs af mærker, men du kan også gøre et eller to mærker udelukkende. Det er op til dig - uanset hvad vil det skabe et flot køkken med godt udstyr. Du kan blande mærker som Eva Solo og Muubs, men du kan også nøjes med at skabe dine egne sæt med mærket Bloomingville.
Hvis du virkelig ønsker at have et simpelt, gennemgående tema i hele dit køkken, kan du jo også se på vores udvalg af bordskånere. Du kan f.eks. købe dine ting til køkkenet fra Bloomingville og på den måde skabe et idyllisk, hyggeligt køkken med et flot tema. Hvis du køber alle dine ting til køkkenet ved Bloomingville, vil du få mulighed for at sammensætte et flot køkken med matchende udstyr.