'OBS: der kan pt. ikke handles online

Fragt kun 39,- kr.

Hurtig levering

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Dækkeservietter

Her på siden finder du er varieret udvalg af dækkeservietter til dit spisebord. Dækkeservietter skåner bordet mod ridser og skrammer, men skal helst se godt ud samtidig. De dækkeservietter som du ser her, er alle sammen både dekorative og meget anvendelige. Brug de fine dækkeservietter direkte på bordpladen i stedet for at lægge en dug på bordet. Eller skab en stemningsfuld kontrast ved at lægge nogle farverige dækkeservietter oven på en hvid dug eller voksdug. Har du også prøvet det med at have gæster på besøg, hvor man lige vil sætte prikken over i’et? For med disse dækkeservietter kan det være en oplagt mulighed. Derudover sikre du en luksuøs og fremragende middag for både familien, vennerne eller kollegaen med mere. Du kan finde flotte dækkeservietter fra designerbrands såsom Bloomingville, Juna, House Doctor og OYOY. Der er noget for enhver smag så tag et kig lige herunder. Glem ikke at vi har prisgaranti på alle vores dækkeservietter herpå DuBuy.dk. Derudover går vi meget op i at samle de nyeste og mest moderne dækkeservietter med et fantastisk look til lige netop dit spisebord. Du kan finde dækkeservietterne i forskellige farvekombinationer, geometriske former og ikke mindst i lækre mønstre. Find gerne din favorit blandt de kønne dækkeservietter lige herunder og indret dem i din bolig!

 
Sorter stigende

   

16 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

16 vare(r)

Forskellene på vores dækkeservietter er enorm store

Dækkeservietter bruges som noget praktisk, men skal helst også være dekorativt. Her på siden finder du dækkeservietter til enhver smag og behov. De fleste af dækkeservietterne kan også bruges som skrivebordunderlag på børneværelset eller kontoret. Om du enden har brug for dækkeservietter til alle eller måske kun dit barn så vil der med garanti være noget for dig her på siden. Dækkeservietter kan være med til at matche borddugen, stolene eller for den sags skyld også gryderne eller panderne. Det er op til dig, hvordan du ønsker en moderne bolig skal se ud. Vi har samlet de nyeste og mest populære kollektioner af dækkeservietter, som kan indrettes i ethvert moderne hjem.

Dækkeservietterne findes i et hav af designerbrands

Kan du godt lidt at matche dine boligelementer på enten kryds og tværs af mærker, farver og former så er der noget for enhver smag hos os. Men hvis du gerne vil fastholde et enkelt og simpelt look, så er der bestemt også det her hos os. Blandt mange af vores udvalg kan du finde Dækkeservietter fra LindDNA. Herfra finder du en brugskunst i topklasse, og disse dækkeservietter er helt klart et kig værd. De er super unikke på hver deres finurlige måde. Hvis du ikke er til mærket LindDNA så er en oplagt mulighed den altid dygtige mærkevarerproducent Bloomingville. Bloomingvilles dækkeservietter er enestående at kombinerer til boligindretningen. Den pifter altid et ellers kedeligt rum op, i form af at give liv og glæde til hjemmet. Herfra DuBuy.dk synes vi at du bør tjekke Bloomingville dækkeservietter ud, for at få et exceptionelt touch til spisebordet.

Dækkeservietten som formindsker oprydningen i hjemmet

Dækkeservietten er ikke kun et køkkenelement, som er til for at være effektiv og brugbare. Nej tro du bare om! Vores dækkeservietter er nemme at rengøre, og de kan derudover genbruges i mange omgange. Hvis det ikke lige er dig eller de voksne der har brug for dækkeservietter, men dit yngre barn, så har vi et hav af tilbud fra OYOY. Dette mærke er super kreativt indenfor design og alt hvad der tilhører køkkentilbehør, og generelt er deres produkter en fornøjelse at få hjem i éns egen bolig. OYOY dækkeservietter er med garanti en vinder hos alle småbørn. Her køber du dækkeservietter med prisgaranti - så er du dækket ind hvis du finder vores dækkeservietter billigere et andet sted. Husk også at kigge efter gode tilbud her på siden!

Match dækkeservietterne på kryds og tværs af køkkenelementerne

Hvis du går meget op i det med den perfekte boligindretning, så kan du vælge at matche din købte dækkeserviet med andre køkkenting. Du bør i så fald tjekke vores udvalg af køkkenredskaber ud, som give et dejligt udseende til den moderne bolig. Hold dig ikke tilbage i vores tilbud, men find alle de rette elementer som vil give et sidste touch af finish til dit hjem. Det kan for eksempel være i form af bordskåner. De er også super luksuøse at have liggende på borddugen for at give mere liv og konstant til enhver lejlighed. Om det så er til familiemiddagen, sommeraften, fødselsdagen eller til julemiddagen, så kan du finde alle de køkkensager du mangler herpå DuBuy.dk.

Skab unikke farvekonstraster med dækkeservietten og gryden eller panden

Hvis du går rigtig meget op i at hele spisebordet skal give en fornemmelse af hygge, så kan du vælge og indsætte de helt rigtige farvekombinationer. Det er op til dig hvordan du ønsker en drømme middags indretning skal se ud. Det er derfor ene og alene dig der bestemmer hvor du vil give det et præg af personlighed. Du kan dermed pifte et ellers måltid op, til at det skal være mere mindeværdigt. Det kan gøres ved at sammensætte dine yndlings køkkenting og dermed finde dine yndlingskollektioner, som med sikkerhed vil kunne indrettes din bolig. Hvis du går og mangler gryder og pander så er det en god ide at tjekke dette hjørne af hjemmesiden ud. De er kvalitetsfulde og findes til faste lave priser.