OUTLET - SPAR OP TIL 70% - SE UDVALGET HER >
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Levering 1-3 dage

 
Filtrering
Pris
  1. kr15
    kr1240
  2.  
  3. -
Farve

Product was successfully added to your shopping cart.

Dækkeservietter

Her på siden finder du er varieret udvalg af dækkeservietter til dit spisebord. Dækkeservietter skåner bordet mod ridser og skrammer, men skal helst se godt ud samtidig. De dækkeservietter som du ser her, er alle sammen både dekorative og meget anvendelige. Brug de fine dækkeservietter direkte på bordpladen i stedet for at lægge en dug på bordet. Eller skab en stemningsfuld kontrast ved at lægge nogle farverige dækkeservietter oven på en hvid dug eller voksdug. Der er noget for enhver smag så tag et kig.

Dækkeservietter

Sorter stigende

   

1 til 24 af 141

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 141

Forskellene på dækkeservietter er store

Dækkeservietter bruges som noget praktisk men skal helst også være dekorativt. Her på siden finder du dækkeservietter til enhver smag og behov. De fleste af dækkeservietterne kan også bruges som skrivebordunderlag på børneværelset eller kontorret. Om du enden har brug for dækkeservietter til alle eller måske kun dit barn så vil der med garanti være noget for dig her på siden.

Dækkeservietter fra Linddna er lavet i en blanding af genbrugs- og naturgummi. Dækkeservietterne kommer i flere farver og former. Linddnas dækkeservietter føles luksuriøse men kommer til fair priser

Hvis dit barn har tendens til svine så er bjørnedækkeservietten fra Bloomingville et godt bud på en sød og dekorativ dækkeserviet. Dækkeservietten er lavet i kork og har et sødt sort bjørnemønster. Korkdækkeservietter kommer også med flere motiver.

Ønsker du et mere blødt udtryk så tag et kig på dækkeservietter fra Ib Laursen. Ib Laursens dækkeservietter er lavet i 100% bomuld. Dækkeservietter kommer i flere farver og her på siden føres også bordløbere i samme udtryk og materiale. Dækkeservietten stof er ”løst” i kanterne og giver borddækningen mere hyggeligt og mindre højtideligt udtryk i borddækningen.

Fra Oyoy finder du the world dækkeservietten. Dækkeservietten har et klassisk kort motiv med ”kendetegn” fra de forskellige kontinenter. Den er perfekt til børn der er nysgerrige efter at lære mere om verden. Eller hvis forældre har et ønske om at lære deres børn mere om verden? Dækkeservietten er lavet praktisk silikone og har teksten I love the world i midten. Dækkeservietten er hovedsageligt grå så den ikke stikker for meget ud af den moderne skandinavistiske indretning.

Zentangle dækkeservietten fra Galzone kommer til en superskarp pris og er enkel i sit udtryk. Galzones dækkeserviet er grå og har et enkelt mønster der nemt passer ind i alles hjem.

Her køber du dækkeservietter med prisgaranti - så er du dækket ind hvis du finder vores dækkeservietter billigere et andet sted. Husk også at kigge efter gode tilbud her på siden.