OUTLET - SPAR OP TIL 70% - SE UDVALGET HER >
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Levering 1-3 dage

 
Filtrering
Pris
  1. kr129
    kr999
  2.  
  3. -
Farve
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Brødkasser

Opbevaring af brød kan gøres praktisk og stilfuldt med brødkasser og brødbokse. Det er altid en god ide at opbevare sit brød i en brødkasse. En god brødkasse sørger nemlig altid for at holde brødet frisk i længere tid. Udvalget af brødkasser er stort og alle i et smukt design så de sagtens kan stå fremme i køkkenet. Uanset om du ønsker en brødkasse, som er enkel og elegant eller en retro, så er det her du finder det bedste udvalg.

Brødkasser

Sorter stigende

   

1 til 24 af 65

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 65

Brødkasser til ethvert behov

Et godt valg til en ny brødkasse (grå) er den enkle og stilfulde fra Speedtsberg. Brødkassen er i den smukkeste grå farve og med afrundede hjørner. På fronten af brødkassen står der ”brød” med hvid skrift. Brødkassen måler 42x23x17 cm. og kan fås i et hav af farvevarianter, deriblandt både klare og neutrale farver.

Et andet alternativ og i en helt anden og mere moderne stil er den smarte brødkasse (sort) fra Blomus. Brødkassen er lavet i rustfrit stål med ventilationshuller på bagsiden. Når låget fjernes kan det også bruges som skærebræt.

Står du og mangler en stor brødkasse, så er Wesco Single Grandy brødkasse (hvid) som er super retro også en mulighed. Brødkassen er i klassisk hvid farve, med afrundede hjørner og med Wescos velkendte logo på fronten. Brødkassen har lufthuller, som sikrer at brødet har længere holdbarhed. Wesco grandy måler 42x21,5x17 cm. og findes i mange flotte farver.

Vi har sammensat et bredt udvalg af brødkasser og brødbokse, så du nemt kan finde en der passer ind i stilen til resten af køkkenet.