'OBS: der kan pt. ikke handles online

Fragt kun 39,- kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr47
    kr599
  2.  
  3. -

Product was successfully added to your shopping cart.

Bordskåner

Alle har på et tidspunkt prøvet at stille den varme gryde på det fine egetræs bord uden en bordskåner. Dette efterkom et tydeligt mærke fra gryden på bordet, hvilket kan være så irriterende at kigge på, dag for dag. Det kan være, du aldrig har gjort det før, hvis ikke har du sikkert set sådant et mærke, en anden har lavet. Det ser i hvert fald ikke for godt ud. Det er her  bordskånerne kommer ind i billedet. Det er nemlig et godt valg at få investeret i sådan en sag. Som regel er bordskånerne nu om dage helt flade, men man har også haft nogle, hvor de var designet på den måde, at de var trebenet og ovenpå med en metal overflade. De blev især brugt meget til skovture i det fri. Herunder finder du alle vores lækre og nyttige bordskånere. Her er et stort udvalg i mange forskellige materialer, fx filt, silikone og støbejern. Bordskånere er helt uundværlige når spisebordet eller køkkenbordet skal beskyttes mod varme gryder, pander og fade. Få derfor anskaffet dig en ny bordskåner her hos os til den næste julemiddag, familiefødselsdag eller til sommerfesten. Her på DuBuy.dk kan du altid finde en lækker og luksuøs bordskån, som passer perfekt ind til spisebordet. Som en reminder kan du huske på at vi har prisgaranti på alle vores bordskåner, hvad end om det er fra de populære designerbrands som Zone eller House Doctor. De to mærkevarerproducenter er bare to af mange som producerer bordskåner i en høj kvalitet og til lave priser. 

 
Sorter stigende

   

4 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

4 vare(r)

Funktionelle og enkle bordskånere til enhver smag

Bordskåner er ikke bare en ting, man sætter på bordet. Det har en stor betydning for, hvad man skal have på bordet, og hvem der kommer. Hvis det nu er vennerne, der kommer, er du måske lidt ligeglad, om hvordan den ser ud og hvordan den er designet. Det kan også være kollegaen, som kommer til en stor middag med alle de store gryder, og du ligesom gerne vil vise dit seje udstyr frem. Da er det måske en bedre idé med de helt nye moderne bordskånere, som har alle de funktioner, du ikke engang kender til endnu. En bordskåner herfra DuBuy.dk er så meget mere end bare et effektiv og brugbart element til køkkenet. Det kan nemlig også bruges til at pifte spisebordet op. Den kan nemlig være det sidste touch til den moderne bolig.

En bordskån som vi går og mangler i hverdagen - Et pift til den moderne bolig!

Vores udvalg af bordskånere, beskytter bordet på hver deres måde. Nogle af dem kan foldes ud på forskellig vis, så de kan benyttes af både små og store gryder. Andre er funktionelle samtidig med, at de er flotte og kan vaskes i opvaskemaskinen. De kan hver især noget, som gør dem unikke på deres helt egen måde. På den måde kan du finde dem, som netop lever op til dine behov af, hvad bordskåner skal kunne ifølge dig. Samtidig med at bordet bliver beskyttet, hvorfor så ikke også give bordskånerne noget farve, smart design og stil udover det sædvanlige. Du kan selvfølgelig også bare vælge det helt enkle, som ikke vil genere nogle eller noget. Du kan, nu du er så godt i gang, tjekke vore udvalg af dækkeservietter ud. Den kan du matche med bordskånerne og finde den rette kontrast mellem de to objekter.

Bordskånerne kan med garanti skabe kontraster med andre vigtige køkkenelementer

Vores bordskånere er skabt i smukke, sjove og farverige designs. Her finder du let dem som passer i stilen til lige præcis dit køkken. Vi har et stort udvalg af de populære, stemningsfulde og farverige bordskånere i filt, men dertil kommer en række andre, hvoraf mange ligeledes er skabt i sjove og humørfyldte former. Udover almindelige bordskånere til gryder og fade har vi også samlet et lille, særligt udvalg af knive og kniveblokke samt tallerkener som vi alle kan få og mangle i den travle hverdag. Hvis du også mangler bestik og bestikholdere for at gøre middagen lidt ekstraordinær, så er du havnet det rette sted. Vi forhandler med en masse mærker, og de er alle klar til en investering fra dig. Du kan matche på kryds af tværs af mærker hvis du ønsker det. Men hvis du er obsessed med et enkelt mærke så kan du også tjekke lige netop dit favorit mærke ud, og købe alle dine køkkenelementer hos os.

Brug bordskånen under din gryde eller pande som gør en forskel

Når man skal til at tilberede den danske nationalret, har man naturligvis brug for både gryder og pander. Du får både brug for gryden til kartoflerne og panden til kødet, sådan hænger det bare sammen. Hvis du lige går og mangler gryder og pander er DuBuy.dk klar til undsætning. Vi har nemlig et bredt sortiment af gryder og pander i forskellige faconer, farver, design, og alt det du kan komme i tanke om. Nogle af dem er lavet af rustfrit stål, hvis det er det elegante look man ønsker. Andre er lavet af aluminium, som er god til at holde på varmen og nem at rengøre. Vi går ikke ned på udvalget af det udstyr, der skal bruges til maden, fordi hvordan ville du ellers kunne lave mad til vennerne eller familien, som kommer på et hyggeligt besøg her og der? Når maden så er klar og kan serveres, har du selvfølgelig også bordskånere til at stå under gryderne og panderne. Det kunne næsten ikke blive bedre, alt er på bordet.

Det aller sidste du også kan få investeret i, sammen med bordskånerne, er køkkenredskaber 

Det eneste du mangler nu, er noget til at øse det hele op med. Her kan vi tilbyde mange forskellige former for køkkenredskaber, vi har blandt andet paletknive og sovseskeer. Efter aftensmaden er det måske tid til at bage. Til dette har vi både redskaber for børn og voksne, så ingen bliver snydt. Du kan finde et enormt stort udvalg af øvrige køkkenting her fra DuBuy.dk. Det er bare om at være indretningsarkitekten i boligen, og finde dit yndlingselement som passer til netop din køkkenindretning. Vi har samlet de nyeste og fineste kollektioner herover, så tag bare et kig!