OUTLET - SPAR OP TIL 70% - SE UDVALGET HER >
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Levering 1-3 dage

 
Filtrering
Pris
  1. kr9
    kr625
  2.  
  3. -
Farve

Product was successfully added to your shopping cart.

Bordskåner

Alle har på et tidspunkt prøvet at stille den varme gryde på det fine egetræs bord uden en bordskåner. Dette efterkom et tydeligt mærke fra gryden på bordet. Det kan være, du aldrig har gjort det før, hvis ikke har du sikkert set sådant et mærke, en anden har lavet. Det ser i hvert fald ikke godt ud, derfor er det at bordskånere er et godt valg. Som regel er bordskånerne nu om dage helt flade, men man har også haft nogle, hvor de var designet på den måde, at de var trebenet og ovenpå med en metal overflade. De blev især brugt meget til skovture i det fri. 
Herunder finder du alle vores lækre og nyttige bordskånere. Her er et stort udvalg i mange forskellige materialer, fx filt, silikone og støbejern. Bordskånere er helt uundværlige når spisebordet eller køkkenbordet skal beskyttes mod varme gryder, pander og fade.

Bordskåner

Sorter stigende

   

1 til 24 af 62

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 62

Funktionelle og enkle bordskånere

Bordskåner er ikke bare en ting, man sætter på bordet. Det har en stor betydning for, hvad man skal have på bordet og hvem der kommer. Hvis det nu er vennerne, der kommer, er du måske lidt ligeglad, om hvordan den ser ud og hvordan den er designet. Det kan også være kollegaen, som kommer til en stor middag med alle de store gryder og du ligesom gerne vil vise dit seje udstyr frem. Da er det måske en bedre idé med de helt nye moderne bordskånere, som har alle de funktioner, du ikke engang kender til endnu.

Vores udvalg af bordskånere, beskytter bordet på hver deres måde. Nogle af dem kan foldes ud på forskellig vis, så de kan benyttes af både små og store gryder. Andre er funktionelle samtidig med, at de er flotte og kan vaskes i opvaskemaskinen. De kan hver især noget, som gør dem unikke på deres helt egen måde. På den måde kan du finde dem, som netop lever op til dine behov af, hvad bordskåner skal kunne. Samtidig med at bordet bliver beskyttet, hvorfor så ikke også give bordskånerne noget farve, smart design og stil udover det sædvanlige. Du kan selvfølgelig også bare vælge det helt enkle, som ikke vil genere nogle eller noget.

Vores bordskånere er skabt i smukke, sjove og farverige design. Her finder du let dem som passer i stilen til lige præcis dit køkken. Vi har et stort udvalg af de populære, stemningsfulde og farverige bordskånere i filt, men dertil kommer en række andre, hvoraf mange ligeledes er skabt i sjove og humørfyldte former. 

Udover almindelige bordskånere til gryder og fade har vi også samlet et lille, særligt udvalg af glasbrikker og ølbrikker i filt, silikone og akrylplast. Glasbrikker og ølbrikker er valgt så de i stilen passer til vores bordskånere.
Husk at alle bordskånere og glasbrikker sælges med prisgaranti.

Brug en bordskåner under din gryde eller pande

Når man skal til at tilberede den danske nationalret, har man naturligvis brug for både gryder og pander. Du får både brug for gryden til kartoflerne og panden til kødet, sådan hænger det bare sammen. Vi kan hjælpe dig på vej, med at finde de for dig relevante gryder og pander. Vi har dem i alle faconer, farver, design og alt det du kan komme i tanke om. Nogle af dem er lavet af rustfrit stål, hvis det er det elegante look man ønsker, andre er lavet af aluminium, som er god til at holde på varmen og nem at rengøre. Vi går ikke ned på udvalget af det udstyr, der skal bruges til maden, fordi hvordan ellers ville du kunne lave mad til, når vennerne eller familien kommer?
Når maden så er klar og kan serveres, har du selvfølgelig også bordskånere til at stå under gryderne og panderne. Det kunne næsten ikke blive bedre, alt er på bordet. Det eneste du mangler, er noget til at øse det hele op med. Her kan vi tilbyde mange forskellige former for køkkenredskaber, vi har blandt andet paletknive og sovseskeer. Efter aftensmaden er det måske tid til at bage. Til dette har vi både redskaber for børn og voksne, så ingen bliver snydt.