Fragt kun 39,- kr.

Hurtig levering

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Køkkenet

Køkkenet er der hvor vi samles med familie og venner. I køkkenet samles familien om morgenbordet, og de gode venner bliver inviteret på middag om aftenen. I køkkenet bliver du blandt køkkengrej og udstyr inspireret til aftenens måltid, fredagens drinks og ikke mindst weekends bagværk. Indret dit køkken på din egen måde, og bliv inspireret som du vil. 

Køkkenet

 
Sorter stigende

   

1 til 24 af 2169

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 2169

Funktionelt og smart køkkenudstyr til enhver

Her kan du finde alle vores kategorier med køkkengrej og udstyr. Vi har opdelt vores kategorier, så det er nemt for dig at finde lige præcis det køkkengrej eller udstyr til dit køkken, som du står og mangler. 

Hos DUBUY.dk går vi meget op i både funktionalitet og design. Derfor er er alt vores udstyr og køkkengrej skabt i et smart og trendy design, samtidigt gælder det for alt vores køkkengrej at funktionaliteten er i top, uden at det er gået over den æstetiske værdi. 

Derfor er det heller ikke nødvendigvis køkkenudstyr, som skal gemmes af vejen i skuffer og skabe, men som tværtimod godt kan stå fremme og give liv til dit køkken 

Meget af køkkenudstyret vil nemlig også egne sig som dekorativ pynt i dit køkken, uanset om du har et stort spisekøkken eller alrumskøkken, et lille tekøkken eller et gammeldags landkøkken som har brug for et nyt og moderne pift.

Kaffedåser eller brødkasser - Gem det grimme væk!

Hos DUBUY.dk har vi et stort udvalg af kaffedåser, næsten 30 forskellige kaffedåser i mange forskellige farver. Med en kaffedåse skjuler du den ellers grimme pose af bønner eller instant pulver så kaffen kan stå let tilgængeligt på køkkenbordet uden at det er en torn i øjet. Faktisk er det fuldstændigt det modsatte, én af vores fine kaffedåser kommer helt sikkert til at passe ind i dit hjem, du kan se dem her.
Du kan også bruge en brødkasse eller brødboks til at gemme det grimme brød væk og samtidigt holde det friskt og luftigt. Det samme princip gælder for brødkasser såvel som kaffedåser, de hjælper med at gemme det grimme væk, så det stadig kan stå fremme men uden at man ligger mærke til det. Med vores store udvalg af brødkasser i forskellige former og farver, som du kan se her, kan du sikkert finde noget der passer dig uanset om din stil er minimalistisk og elegant eller rustikt.

Køb tallerkenerne til dit middagsbord her

Middagsbordet er ekstremt vigtigt i den danske kultur, vi inviterer nemlig mere familie og venner på mad og sidder i længe i forhold til andre nationer i verden. Det ved vi godt hos DUBUY og det er også grunden til den store forskellighed af produkter. Vi har faktisk over 200 forskellige tallerkner i vores sortiment, som du kan se her. Især Bloomingville tallerkner har vi mange af, dem kan du se her. Bloomingville’s tallerkner fungerer ligeså godt som pynt som de gør som tallerkner, det gør dem også perfekt til de små da nogle bloomingville tallerkner har motiver af søde bjørne eller sjove havdyr. De mange forskellige farver og motiver gør maden lidt sjovere og nogle af deres tallerkner er allerede delt op i Y formen, så du får en sund kost.

Bredt udvalg hos DUBUY.dk 

Hos DUBUY.dk har vi noget til enhver smag og har udvalgt vores produkter, så du får det bedst mulige udvalg. Hvad end du søger udstyr til bagning, bestik, viskestykker eller en anden slags køkkenudstyr, så finder du det hos os. Alle vores produkter er i topkvalitet, og leveres af blandt andet anerkendte producenter som for eksempel Normann Copenhagen og Eva Solo.

Hos DUBUY.dk går vi ikke ned på køkkenudstyret, vi har alt fra salt og peberbøsser til juicepressere og serveringsbakker. Her hos DUBUY.dk har vi blandt andet også et bredt udvalg af køkken opbevaring og køkkenredskaber, som vil byde på noget til en hver smag.  

HUSK: at vi selvfølgelig altid har prisgaranti på alt vores køkkengrej og udstyr.