OUTLET - SPAR OP TIL 70% - SE UDVALGET HER >
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Levering 1-3 dage

 
Filtrering
Pris
  1. kr99
    kr1495
  2.  
  3. -
Farve
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Vandkander

En god, rummelig vandkande er smart og på Dubuy finder du et stort udvalg af vandkander med godt design til både indendørs og udendørs brug. Forny let din vandkande og få den leveret hurtigt til din dør. Vandkanderne fås i flere størrelser og farver, så hvad enten du ønsker at vande planterne med en designervandkande eller en af plastik, kan du finde den her! Her er der nemlig prisgaranti på alle varer.

Vandkander

Sorter stigende

   

1 til 24 af 32

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 32

Højkvalitetsvandkander i alverdens størrelser, materialer og farver

Leder du efter en vandkande i høj kvalitet, er du havnet på rette sted. Dubuy kan forsyne dig med vandkander af zink og andre holdbare materialer, så det er let at finde din favorit. En udendørs kande kan være praktisk med spreder, og se bare den smarte Udendørs vandkande fra Born in Sweden. Denne vandande er bygget ret genialt, så du både har mulighed for at vande med spreder, men blot kan dreje kanden 180 grader hvis du ønsker at hælde med én tud. Nogle gange er det nemlig lettere blot at have en vandkande med én udgangsmulighed. Herunder ligger bl.a. også Ib Laursens enkle vandkande, der findes i tre forskellige farver. Med denne vandkande er det let af være omhyggelig med planterne, og den egner sig både til udendørs- og indendørs brug.

Den klassiske vandkande er også meget populær, og se bare den eksklusive vandkande 3L i rustfrit stål fra Blomus. Med denne kande hersker der ingen tvivl om, at du har fået fat i allerbedste kvalitet - vandkander laves simpelthen ikke bedre. Derudover er kanden utrolig flot og enkel, hvilket også giver den et elegant præg.

Til planterne indendørs kan en af plastik være let og smart. Bemærk bare den sjove Lunga vandkande, hvis design minder om den karakteristiske Madam Blå kaffekande.

Eva Solo har også designet smukke og iøjnefaldende vandkander med spids tud, der er ideel til små planter. Denne vandkande kan også fås i flere farver.