UDSALG - SPAR 10-70% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Hurtig levering

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Runde ure

Når de fleste tænker på ure, tænker de på det traditionelle runde ur. Derfor har vi selvfølgelig også et massivt udvalg af runde ure, der dog findes i massevis af forskellige designs. Det eneste disse ure har tilfælles er den runde form, kvaliteten og den lækre pris, så det er bare om at få taget et kig på urene her nedenfor. Vi har samlet et udvalg, hvor du finder flere forskellige mærker respræsenteret, der alle sammen hører under Danmarks førende mærker inden for ure. Dette sikrer dig en supergod kvalitet, så du kan have uret i masser af år.

Sorter stigende

   

1 til 24 af 370

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 370

Flotte, traditionelt udseende ure til hjemmet

Her på siden finder du en del ure, der forbindes med det helt traditionelle udseende for et ur. Hvad der helt præcis menes med det, behøver du ikke at spekulere over, tag blot et kig på det flotte Anytime Vægur (hvid) fra Umbra. Blot et kig, og man er ikke i tvivl om at det er et ur. Dette ur er desuden super enkelt og neutralt, så det kan passe ind i ethvert hjem. Uret passer til enhver aldersgruppe, da den har stor letlæselige tal, hvilket giver rig mulighed for, at børn kan øve sig på klokken, men også at folk med nedsat syn kan se dem. Et andet flot ur er det sorte Company Vægur fra Nextime, der dog ikke har nogen tal, men er supersmart og neutralt, så også den vil passe godt ind i alle hjem og rum. Dette ur vil hurtigt blive en helt naturlig del af indretningen.

Sjove og anderledes ure i alverdens farver

En af de sjove idéer fra Nextime, er det farverige Rainbow Vægur, der aldrig bliver kedeligt at se på. Dette ur vil med sikkerhed bringe liv og glade dage ind i et rum, og tiltrække en masse blikke. Uret er lavet af glas, og vil skabe en positiv stemning, der vil passe ind i alle rum. Nu er der altså ingen undskyldning for at have et kedeligt og tomt rum, der blot står og passer sig selv, for blot dette ur kan vende op og ned på det hele.
Et andet sjovt ur er Vægur (køkkenredskaber) fra Present Time. Her er der virkelig tale om ur, der vil få opmærksomhed. Sjældent ser man et så anderledes ur, der alligevel formår at se stilet ud. Dette ur vil uden tvivl passe perfekt ind i køkkenet, og med dette ur på væggen er der heller ingen tvivl om, hvilket rum man træder ind i.

Husk at der er prisgaranti på alle vores ure!