OUTLET - SPAR OP TIL 70% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Levering 1-3 dage

 
Filtrering
Pris
  1. kr197
    kr2395
  2.  
  3. -

Product was successfully added to your shopping cart.

Flip ure

Ure er et element i hjemmet, der bare skal være i orden. Et ur gør en hel del lettere at holde øje med tiden, og jo flere jo bedre. Et ur i hvert rum er meget ideelt, så man gør det nemmere for sig selv, for hvis man er midt i noget, er det jo nemt lige at kaste et blik over på uret, så man hele tiden kan holde overblik. Her på siden er vi godt klar over hvor vigtige ure er, og vi ved også at designet er altafgørende. Her på siden finder du vores udvalg af flip ure, som er rigtig populære lige for tiden. Vores udvalg inkluderer flip ure både som vægure og bordure.

Sorter stigende

   

6 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

6 vare(r)

Smarte flip ure til bordet

I utrolig mange år, har vægure været en vigtig del af indretningen, det er et element, som mange tjekker flere gange om dagen, for at finde ud af hvad klokken er. Derfor mener vi også, at det er vigtigt, at du finder dig et ur, som du synes er flot og som pryder dit rum.

Et flip ur i form af et bordur er helt ideelt som ur til natbordet. Det gør det meget nemmere at finde ud af hvad klokken er, hvis man skulle vågne om natten, og man undgår at vågne helt op af mobilens lys. Man kan jo ovenikøbet erhverve sig et flip ur, der også kan agere vækkeur. På den måde får man to i én - det bliver da ikke smartere! Se f.eks. Flip Vække Ur fra Nextime, der har et yderst specielt design, der tager én tilbage i tiden. Uret har sin helt egen charme, og vil helt sikkert trække øjne til sig. Et andet flip ur som bordur, der bare er ekstremt smart, er Mini Flip (trælook), der ikke bare viser dig klokken, men sågar også år, dato og ugedag. Den er perfekt til at stille på skrivebordet eller kontorbordet, så du altid har helt styr over hvor i kalenderen du befinder dig.

De flotteste flip ure som vægure

Flere af vores flip ure er også beregnet til vægure, heriblandt Kalender Flip Ur (Sølv), der også både viser tid, dato, år og ugedag. Den er også rigtig smart, og kan eventuelt også bruges som dekorativt element. Se også Flip Ur (Messing) fra Karlsson, der både kan tjene som bordur og vægur. Her kan du rigtig se flip uret flippe, idet den hverken har en boks bagtil eller rundt om. Udover at de flotte flip ure er urtolig smarte, er det også flotte og retro i deres design. Urene vil være med til at dekorere dit rum og give det et helt unikt præg. Du kan bruge dit nye flip ur i stort set alle husets rum, men de ville være yderst god til at have stående på sengebordet. Et flip ur er en meget retro og funktionel ting, som skiller sig ud fra de øvrige ure, som man ellers kan finde. Det er også et super flot ur som man kan være stolt over at have stående i et af husets rum!

Lige meget hvilket ur du finder, er du sikker på at falde over et ur i topkvalitet, og husk, at når du handler ved Dubuy.dk er der altid prisgaranti, så du er sikker på at få den varen til billigste pris.