OUTLET - SPAR OP TIL 70% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Levering 1-3 dage

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Børneure

Herunder ses vores udvalg af fine børneure. Et børneur er den perfekte tilføjelse til børneværelset og er, foruden naturligvis at være sjovt, også en god måde, at lære børn at komme op om morgenen. Vi fører børneure i en række forskellige design, både klassiske look samt mere skøre versioner, eksempelvis vores populære 8-ball ur. Børneurene er alle udført i første klasses materialer, og de vil med garanti holde styr på tiden, og samtidigt give en positiv og hyggelig atmosfære på børneværelset.

Sorter stigende

   

1 til 24 af 37

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 37

Søde ure til de allermindste

Det kan være lidt svært at finde på passende dekorationsgenstande til de allermindste børn, fordi de endnu ikke ved hvad de kan lide eller ej. Fortvivl dog ikke, for med blot et enkelt blik på vores udvalg, bliver det meget hurtigt tydeligt, at et ur er helt genialt. Man går heller aldrig forkert med et sødt dyremotiv, der kan give den lille et trygt og glad værelse. Se bare det fantastiske Kanin vægur fra Present Time, der er enkelt og sødt, og også bidrager med lidt farve i form af viserne. Denne kanin vil altid være et hit blandt børnene! Ellers kan du også kigge lidt på det søde og farverige Giraf vægur fra Nextime, der vil kunne tryllebinde barnet i lang tid, med de mange sjove farver og dyr. Dette vægur er langt fra kedeligt, og der sker en masse, så man aldrig bliver træt at det. Dette ur vil også uden tvivl være perfekt til børneværelset, da tallene er lette at se, og det vil kunne pynte værelset.

Smarte og sjove ure til børneværelset

Mangler dit barn lidt sjov vægpynt, eller blot at lære klokken, er du kommet til det helt rigtige sted. Her på siden har vi nemlig et stort udvalg af ure med forskellige farver og designs, så dit barn helt selv kan vælge. En af de populære og uden tvivl mest livagtige, er det søde Crazy Dogs Vægur fra Karlsson, der er udsmykket af en stor og realistisk mops. Den vil helt sikkert både skabe liv i rummet, og være super populær blandt de dyreelskende børn. Er det ikke sagen, tilbyder vi også Creativandos flotte Clock in a box-ure, der bl.a. inkluderer Never too late-uret. Dette ur kan du både hænge op på væggen, eller stille på reolen og det adskiller meget fra det kedelige gammeldags ur. Her står der nemlig ikke blot klokken, men også en fix lille besked, og et helt andet princip end blot det aflæselige vægur. Uret vil uden tvivl også være helt perfekt som dekorativt element, og duer også til teenagere.

Husk at der er prisgaranti på vores børneure, så der er ingen grund til at lade de små pus nøjes!