CYBER MONDAY SPAR 20-70% - SE UDVALGET HER
Byt julegaver indtil 15. januar
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Hurtig levering

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Bordure

Her på siden finder du vores udvalg af bordure, der med sikkerhed kan gøre livet lettere for dig. Der er nemlig ikke noget nemmere, end at have et af vores flotte ure stående på sengebordet, så du blot kan kaste et blik efter det, frem for at skulle til at klikke på din mobiltelefon. Vi har ikke kun sørget for, at du kan investere i et praktisk ur, men også i et smart og moderigtigt et. Tag bare et kig herunder og udvælg din absolut yndling, og så er vi her på siden sikre på, at alverdens gæster vil mene det samme!

Sorter stigende

   

1 til 24 af 51

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 51

Flotte, praktiske ure til dig

Her på siden finder du en masse flotte ure af alverdens forskellige mærker og med alskens designs. Dette er fordi vi vil give dig rig mulighed for at vælge, hvilket en du allerbedst kan lide. En af dem vi gerne vil have lov til at anbefale, er det supersmukke Cross Table Bordur fra Nextime. Dette ur er utroligt flot og gennemtrænkt, og pyntes af sine messingvisere og -ben. Dette ur kan ikke bare agere ur, men også være helt perfekt som dekoration i et smukt og stiligt hjem. Er dette ur lidt for klassisk for din smag, skal du uden tvivl have et kig på det sjove Thumbs up bord/vægur (lille), der fås i to farver. Dette ur vil være perfekt til teenageværelset eller enhver anden Facebookorienterede sjæl, og den vil med sikkerhed skabe mere opmærksomhed og tage afstand fra det gamle velkendte bordur. 

Vær med på moden med et digitalt ur!

Er du også træt at visere og gamle tik-lyde? Så har vi løsningen! Det er nemlig et af vores digitale ure, der helt styrer sig selv, og som er nemme at have overblik over. Digitale ure giver hjemmet et mere senmoderne præg, idet klokken vises på samme måde som på mobiltelefonerne. Det gør det også nemmere hvis du har svært ved at finde rundt i et ur med visere, så med et af disse ure, er der ingen grund til at komme for sent eller fare vild i tiden. Et af de helt smarte og multifunktionelle er Maxi Kube Vækkeuret fra Gingko. Dette vækkeur/bordur skifter mellem at vise tid, dato og temperatur, og du kan såmænd bare skifte displayet med et lille klap - uret er nemlig lydaktiveret! Derudover er det enkelt, og ser supersmart ud på sengebordet. Tag også et kig på det anderledes og seje Bordur rør (bambus) fra Karlsson. Her er der virkelig tale om et ur, du ikke ser hver dag. Ikke desto mindre er det både charmerende og pratisk, og der er en god kontrast mellem rørene og holderen af bambus.