SOMMER UDSALG - SPAR op til 50% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
Pris
  1. kr22
    kr119
  2.  
  3. -
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Tilbehør

Her på siden finder du alt muligt forskellige tilbehør til alverdens forskellige tavler. Her er både markerpenne, magneter og diverse andet, alt efter hvad du lige går og mangler til din tavle. I dag er der ualmindeligt mange forskellige tavler, bl.a. magnettavler, whiteboards, korktavler og de gode gamle kridttavler, og de bruges især til at planlægge og holde styr på kalenderen. Derfor at det supervigtigt at have en markerpen eller magneter, så du kan udnytte tavlen til fulde og rent faktisk kan bruge den til noget. Så det er bare om at kigge her på siden, for sortimentet er både praktisk og sjovt!

Sorter stigende

   

1 til 24 af 25

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 25

Flotte og farverige markerpenne

Markerpenne gør det muligt for dig at tegne på din tavle, uden at det permanent sidder fast. De er supersmarte og kan let fjernes igen. I vores sortiment af markerpenne går mærker som Naga øjensynligt igen, med masser af forskellige muligheder. Der tilbydes både farverige markerpenne bl.a. i form af sættet med to markerpenne i farverne gul, og grøn.
Ønsker man blot en simpel, sort markerpen er der flere forskellige modeller, deriblandt Naga marker penne (sort/4,5mm), der er i god kvalitet, og nem at fjerne.

Magneter i massevis

Magneterne her på siden kan både findes som enkle og elegante glasmagneter fra Naga, der både kan fås i sort og hvid. Disse magneter sørger for en moderigtig og stilet opsætning på magnettavlen, eller hvor de end sidder. 
Ekstra stærk magnetisk fotoramme fra Naga er dog et hyggeligt alternativ til de enkle magneter. Her kan du nemlig udsmykke magnettavler, magnetiske køleskabe eller andet med de bedste ansigter eller de dejligste minder. Bare sæt et fotografi i rammen, og du kan sætte den på enhver magnetisk flade!

Diverse praktiske tiltag

Et par ekstra ting der i den grad gør livet lettere, er Penholderen fra Naga, der fungerer til deres glastavler. Med sådan én behøver du aldrig at bekymre dig om bortløbne markerpenne. Se også den stærke magnetiske tavlesvamp, så du altid har viskelæderet lige ved hånden, og det aldrig forsvinder sporløst.