JANUAR UDSALg - SPAR OP TIL 50-70% - KLIK HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Hurtig levering

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Øvrige tavler

På denne side finder du en masse sjove og smarte tavler, der ikke rigtigt har passet ind noget andet sted. Det betyder tavler der bygger på kreativitet, og muligvis er lidt mere anderledes. Dette betyder dog på ingen måde, at de går ned på kvaliteten, tværtimod er mange af dem af skyhøj kvalitet, fordi de er så gennemførte. Husk at der også er prisgaranti på produkter i denne kategori, såvel som i alle andre - du kan altså være helt sikker på, at finder du en helt fantastisk tavle her, har du også fundet den til den allerbilligste pris.

Sorter stigende

   

1 til 24 af 27

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 27

Alverdens øvrige tavlemuligheder

Under denne kategori finder du bl.a. ugetavler, skrivetavler og kridttavler. Se bare den flotte og ultrasmarte Ugetavle (glas-dansk), der kan redde en travl uge for dig. Du kan blot skrive de vigtigste ting på denne tavle, og så behøver du ikke være bekymret for at slå det ud af hovedet i ugens løb. Denne tavle er bl.a. fantastisk til børnefamilier, fordi der ofte er tusind ting at huske på og tage højde for, og det kan denne tavle klare for dig.

Er der ikke umiddelbart brug for en ugetavle til børnenes aktiviteter, kan du måske tage et kig på den søde skrivetavle (hval) fra Present Time. Giv dit barn et stykke kridt i hånden, og lad dem se magien folde sig ud foran dem. Med denne tavle kan de både øve sig på at skrive og tegne, og derved udvikle både kreative og faglige færdigheder, og samtidig på den sødeste tavle.

En anden mulighed er også den traditionelle, gammeldags kridttavle som Ib Laursen A-skilt tavle på metal stander, der også både kan skrives og tegnes på. Denne tavle kan både bruges af børn og voksne, og derudover er den ikke så opsigtvækkende, så den blender blot ind som en del af den øvrige indretning.