OUTLET - SPAR OP TIL 70% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Levering 1-3 dage

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Magneter

Magneter er fantastiske! Intet mindre. Som ved den reneste magi forcerer de på det nærmeste tyngdekraften og holder styr på dine kvitteringer, huskesedler, fødselsdagsinvitationer, tegninger og meget andet. Magneter er altså vældig praktiske, og så kan de oven i købet være meget dekorative.
Her hos Dubuy.dk er vi vilde med magneter, og vi har samlet et bredt udvalg til dig her på siden, så du nemt kan vælge, hvilke magneter, der passer bedst ind hjemme hos dig. 

Sorter stigende

   

1 til 24 af 33

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 33

Magneter - kun fantasien sætter grænser

Du kan bruge magneter på alle magnetiske overflader – ofte er køleskabet og opvaskemaskinen magnetiske, og har du en magnettavle (eventuelt en i glas), kan du også bruge magneterne der. Har du små børn i hjemmet, vil de elske at have en håndfuld farverige magneter at dekorere køleskabet med – det er både en nem og sjov måde at få ro til madlavningen på. Hvis du ikke har nogle magnetiske flader i køkkenet, kan du enten investere i en magnettavle, som du også kan købe her på Dubuy.dk, eller du kan male et felt på en dør eller væg med magnetmaling. 

Skal du bruge magneter til at lave orden på ugetavler eller kalendere, er M-Box magnetsættet fra Neon Living supersmart, og kan gøre livet en anelse lettere.
 
Du kan også købe magnet-tal eller magnet-bogstaver til børnene fra Sebra – de fås i både blå og lilla nuancer og er både sjove og lærerige at lege med. En form for lærerigt  magnet-legetøj, kan man kalde dem.
Er du på udkig efter nogle mere enkle magneter, kan vi naturligvis også klare det! Og husk, at vi har prisgaranti her hos Dubuy.dk.