SOMMER UDSALG - SPAR op til 50% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Hurtig levering

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Magnet tavler

Det er på tide at sige farvel til de gamle, kedelige whiteboards, og goddag til de nye, smarte magnettavler, der alt andet lige er noget fiksere og kommer i alskens størrelser og farver. Det mest sædvanlige er, at magnettavler er lavet i glas, men her hos dubuy.dk har vi et stort udvalg af magnettavler i både glas og kraftigt pap. Du kan finde de smukke og anderledes magnettavler i forskellige former, nuancer og udgaver. Uanset materialet, så har de magnetiske tavler det til fælles, at den design- og materialemæssige kvalitet er helt i topklasse. Det er op til dig hvilket materiale og look du er til, da vi rækker langt ud til enhver smag. Du kan finde både en magnettavle til ugens planer, men det kan også bruges til sjov og spas og en masse andet. Magnettavlen vil derfor passe perfekt ind i den moderne familie, der sætter pris på et godt design. Rul ned for at se vores store, imponerende udvalg. Vi håber du finder det, du går og mangler her hos os. 

Sorter stigende

   

1 til 24 af 63

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 63

Tavler der passer ind i dit hjem

Her på siden er det forskellighederne imellem de enkelte brands der gør, at chancen for at finde en tavle, der vil passe ind i dit hjem, er høj. Der er tavler til enhver smag, og ethvert hjem, og du træder nærmest ind i et stort univers fyldt med både magnet-, kridt- og opslagstavler plus alt det, der hører til. Tavlerne forekommer i mange forskellige former og størrelser. Hvis du kan lide det stilrene og skandinaviske design, så vil du bl.a. kunne finde mærker som Naga, der udvikler magnettavler i hvide og lette farver med lyst egetræ. Det skandinaviske design tilføjer lidt lys og en glædelig stemning til hverdagen. Mærker som Present time, som producerer opslagstavler i enestående motiver og figurer, kan give et kedeligt rum en kæmpe personlighed. 

Find den perfekte magnettavle fra dit yndlingsmærke 

Er du lidt mere til den traditionelle kridttavle som vi kender den, så har mærker som: Ib Laursen og Hübsch fremstillet kridttavler med rammer af naturligt træ, der vil skabe den perfekte cafe stemning, som vi så særdeles længtes efter i den travle hverdag. Designet er meget neutralt, og giver derfor større mulighed for at sammensætte og lege med farvevalg og andre elementer i hjemmet. Leder du derimod efter en måde at få inkluderet børnene i hverdagens planer, så kan vi tilbyde en række magnet-, kridt- og opslagstavler til opgaver i børnehøjde. Opslagstavlerne vil pynte i både køkkenet og på børneværelset, og er enten formet eller dekoreret med genkendelige figurer som: Tankebobler, bjørne, hvaler og meget mere kan findes. Derudover vil det helt klart vække børnenes interesse. Til de lidt ældre børn, som muligvis er på vej eller allerede er i skole, så har Bloomingville fremstillet to former for tavler i børnehøjde med plads til leg. Begge magnettavler er kridttavler, der tilbyder medfølgende kridt ved køb. Her kan du også finde tavler til teenagebørn, hvor de helt selv kan planlægge ugens aktiviteter. 

Glasmagnettavler forener whiteboard og opslagstavler

Tavlen kan enten bruges i køkkenet som familieplanlægger – du kan fx få inspiration af den ugeplan (dansk), vi har i sortimentet – på kontoret eller børneværelset – eller andre steder. Anvendelsesmulighederne er nærmest uendelige – ikke mindst fordi magnettavlerne både kan bruges som whiteboard (vha. de medfølgende marker penne, eller dem, du kan købe separat) eller som opslagstavle med de tilhørende magneter. Har du brug for ekstra magneter, kan du tilkøbe dig flere. Prisen for både tavle og ekstra magneter er i øvrigt til at komme i nærheden af. Som ekstraudstyr til din magnetiske tavle, kan du tilkøbe en magnetisk ”boks”, hvor du kan opbevare nøgler, marker penne og/eller andet, der er rart lige at have ved hånden. Vi kan tilbyde dig farverige men bestemt også simple og neutrale magnettavler. 

Flotte og unikke magnettavler til enhver smag

Her på siden finder du et stort udvalg af magnetiske opslagstavler. Disse magnettavler falder let ind i indretningen. Naga laver bl.a. tavler i glas der fås i mange farver. Glastavlerne er også perfekte til børneværelset, da der medfølger en marker, som du nemt kan tegne på tavlen med og viske ud igen. Betontavler er også at finde her på siden, og har endda medfølgende magneter og plads til masser af ”opslag”. Betontavler kan bruges i mange af husets rum fx som inspirationstavle på kontoret eller som huskeliste i køkkenet. Mangler du og din familie mere overblik i hverdagen? Ugeplan tavlen holder nemt styr på alle ugens dage og hvad du skal eller skal huske. Tavlen er inddelt i felterne mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, fredag, lørdag, søndag og et husk. Husk feltet kan rumme alle de småting du ellers ville have glemt. Tavlen er lavet i glas har en medfølgende marker der nemt kan viskes ud når en ny uge begynder. Husk at vi har prisgaranti på alle magnetopslagstavler.