GIGANT Udsalg på 3000+ produkter  - KLIK HER >
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Bestil inden så sender vi idag

Product was successfully added to your shopping cart.

Tavler

Er du på jagt efter rammer til billeder og/eller en tavle, der kan pifte et eller flere rum i dit hjem op, så er det her, det sker. Vi har samlet vores store udvalg af både rammer og tavler til dig her på siden, og vi har oven i købet opdelt dem i overskuelige kategorier, så det er bare om at komme i gang med at kigge.  Vi har alt, hvad hjertet kan begære af magnettavler, danmarks- og verdenskort, opslagstavler, små og store rammer, rammer i hhv. sort, sølv, og så videre. Så vi tør næsten godt love, at vi også har noget, der passer til lige præcis dig og din smag inden for rammer og tavler.

Tavler

Sorter stigende

   

1 til 24 ud af 141

Sorter stigende

   

1 til 24 ud af 141

Tavler, kort og rammer i alle størrelser

Hvad enten du er til det helt klassiske udtryk eller det lidt mere ’gakkede’, så kan vi hjælpe dig. Hvad med en kombination af et vægur og en tavle fra Karlsson, for eksempel? Eller en fotoramme, der er så stor, at den kan bruges som rumdeler? Det kan også være, at du er mere til vores stilrene kort- og fotoholder, der er en tynd wire, der skal hænge fra loftet, så den får dine kort og fotos til nærmest at svæve?
 
Det kan også være, at du vil hoppe med på tendensen om at have et flot kort hængende over spisebordet, så både du og resten af familien kan sluge lidt geografi sammen med morgenmaden? Mulighederne er uendelige, og det er kun dig og din fantasi – og pengepung – der sætter grænserne.
 
Vi har ofte tilbud på vores rammer og tavler her på dubuy.dk, så sørg for at ’tjekke ind’ med jævnlige mellemrum og se, om vi har et tilbud, som du ikke kan stå for. Og husk, at vi har prisgaranti på alle vores varer – også alle rammer og tavler – så du finder ikke vores varer til bedre priser andre steder.