GIGANT Udsalg på 3000+ produkter  - KLIK HER >
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Vi sender igen på mandag kl. 13

Product was successfully added to your shopping cart.

Sparebøsser

De fleste har noget, de går og ønsker sig og sparer sammen til. Og hvorfor ikke spare sammen i en sød, sjov og/eller elegant sparebøsse i stedet for at lægge pengene under madrassen, i sukkerskålen eller i en sur sok? Her på siden kan du se, hvilke sparebøsser, der er i vores sortiment – der er mange at vælge imellem, så mon ikke, du kan finde en, der falder i din smag? 

Sparebøsser

Sorter stigende

   

13 vare(r)

Sorter stigende

   

13 vare(r)

Sparebøsser i et utal af former og farver

Sparebøsser i sølv har længe været populært – fx som dåbsgave – men da sølv er et ædelmetal, er en sølvsparebøsse som regel også temmelig dyr. Er du på udkig efter en sølv sparebøsse, kan du måske nøjes med sølv-farven og købe en Bimble Billionaire i krom – den søde, kendte Hoptimist fås nemlig som sparebøsse nu; oven i købet i sølv-look. 

Du kan også tage den ironiske distance til konceptet ”sparebøsse i sølv” og i stedet anskaffe dig den humoristiske Guldbarre-sparebøsse fra Invotis. Det er ikke nogen voldsomt stor sparebøsse, men den er alligevel noget særligt og kan rumme en del.
 
Er du på udkig efter en sparebøsse til børneværelset, laver Room2Play nogle søde spare-dåser, hvor børnene kan fordele deres penge i rummene Gem (save), Brug (spend) og Del (share). Sparebøssen er lavet i kraftigt pap og fås både i en pige- og en drengeudgave. Er ungerne vilde med ugler, er Mr. Ugly-sparebøssen, som er formet som en ugle, et sikkert hit. Den fås i flere farver og er lavet i sort silikone.