OUTLET - SPAR OP TIL 70% - SE UDVALGET HER >
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Levering 1-3 dage

 
Filtrering
Pris
  1. kr49
    kr640
  2.  
  3. -
Farve
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Smykkestativer

Hvis du har mere end et enkelt par øreringe og op til en håndfuld forskellige halskæder, så har du helt sikkert oplevet, at du enten ikke kunne finde de smykker, du gerne ville have på, eller også, at ørenringene var filtret helt ind i halskæderne, der i øvrigt også lige havde filtret sig fuldstændig ind i hinanden. Med lidt orden i smykke-kaosset er du for fremtiden ude over det problem! Her på DuBuy.dk har vi fundet en lang række flotte og dekorative smykkestativer, som vil forhindre dine smykker i altid at filtre sammen, og derudover er stativerne også urtolig dekorative og så passer de bare til enhver boligindretning. Der findes både meget minimalistiske smykkeskrin og stativer, men også nogle mere farverige og specielle opbevaringsmuligheder. Her på Dubuy.dk kan du også få smykkestativerne i mange forskellige mærker. Herunder Umbra, J-Line, Hübsch, Bloomingville, Normann, og mange andre. Både smykkestativerne og smykkeskrinene kan fås som både basisk firkantet men også nogle meget specialeformer. Det kan blandt andet være et smykketræ, en smykkefugl, et smykkefad, eller en smykkekjole. Hvis du er mere til det traditionelle look, har vi også et firkantet smykkeskrin med glasvægge, så du kan se dine smykker igennem, eller bare et helt traditionelt smykkeskrin af træ. Vi har simpelthen alt hvad du kunne tænke dig.

Smykkestativer

Sorter stigende

   

1 til 24 af 37

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 37

Smykkeopbevaring der matcher dine behov

Her hos dubuy.dk har vi mange forskellige slags smykkeopbevaring. Vi har smykkeskrin, smykkeholdere, smykketræer, smukke æsker til smykkeopbevaring, smarte opbevaringsbakker, der er ideelle til fx ringe og ørenringe, og så videre. Du kan eventuelt supplere dit smykkestativ, med en lille krukke til de resterende smykker, eller med et smykkeskrin. De fleste smykkeopbevaringsmuligheder er meget simple og minimalistiske og passer derfor ind i enhver boligindretning, så er det bare at vælge sin favorit. 

Pulpo har fx lavet en smart knage, udformet som et gevir, som er ideel til at bruge som smykkeopbevaring af de smykker, du bruger jævnligt. Eller hvad med et elegant smykketræ (klar akryl)  Det fås – ligesom Bloomingville smykkestativ (guld) – i en elt vildt flot farve som vil se godt ud sammen med dine smykker.

Vil du gerne gemme dine smykker lidt af vejen, har Umbra nogle smarte smykkeskrin; et smart lilla lavet i bambus med flere forskellige bakker til smykkeopbevaring indeni, eller hvad med det mere humoristiske; et smykkeskrin udformet som et piano, hvor tangenterne er små æsker til dine ringe? Umbra har også lavet Little Black Dress-smykkeholderen eller dens lillesøster Little Black Dress-smykkeopbevaringen (i den mindre udgave). Begge fungerer som en form for plasticlomme med flere forskellige rum og løkker til at hænge smykkerne i. Når smykkeholderne ikke er i brug, kan de hænge diskret i et skab, hvor de ikke optager meget plads. Du kan også vælge at lade smykkeholderne hænge fremme og bruge dem som et element i din indretning. Det er en anderledes måde at opbevare sine smykker på, men også en urtolig funktionel og sej måde. Du kan nemt holde styr på alle dine smykker i de forskellige rum. Alle vores smykkeholdere er i god kvalitet og til en super god pris også.

Hvis du derimod kunne tænke dig et mere traditionelt smykkeskrin, har Hübsch en glasboks til at opbevare dine smykker i. Den fås i mange forskellige varianter. Det kan være HÜBSCH GLASBOKS MESSING/GLAS som fås i både rød og i blå. Det er et smykkeskrin med tre rum, en rød (eller blå) pude, og glasvægge, som passer perfekt til et armbånd eller nogle ringe. Den vil pynte rigtig fint på en kommode, og så er det også nemt at se hvilke smykker du opbevare i den, hvis du nu har flere smykkeskrin. Den fås også som enkeltrum hvis man er mere interesseret i det.