OUTLET - SPAR OP TIL 70% - SE UDVALGET HER >
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Levering 1-3 dage

 
Filtrering
Pris
  1. kr89
    kr2499
  2.  
  3. -
Farve
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Skraldespande

Hvad enten du kalder det en skraldespand, en affaldsspand, en pedalspand, en skraldebøtte eller noget helt femte, så er faktum, at alle har brug for en, for vi producerer alle affald i større eller mindre mængder. Affald i sig selv er ikke så spændende, men det behøver jo ikke at betyde, at skraldespanden ikke kan være det. 
Her hos DuBuy.dk har vi samlet et bredt udvalg af nogle af de flotteste og mest anvendelige designaffaldsspande på markedet, så uanet om du står og mangler en affaldsspand til køkkenet, en toiletspand til badeværelset, en affaldsspand med eller uden låg eller en anden variant, så er sandsynligheden for, at vi har noget, der imødekommer dine behov, temmelig stor.
 

Skraldespande

Sorter stigende

   

1 til 24 af 115

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 115

En skraldespand til ethvert behov

Du kan fx få en klassisk pedalspand, enten i sort, hvid eller den iøjnefaldende Wesco Baseboy Pedalspand i stærk limegrøn. Den er rummelig, så den ville være ideel som affaldsspand i køkkenet eller på kontoret, hvor den også kan sætte lidt fut i tingene og give et ellers kedeligt rum lidt liv og farver. Du kan også vælge en Mr. P-affaldsspand designet af Chaiyut Plypetch og få et smil på læben, hver gang du skal smide noget i skraldespanden. Eller hvad med en affaldsspand med sensor, som f.eks. den flotte fra Steel-function, så du ikke behøver at bruge hænderne, når den skal åbnes eller lukkes? Den er ikke blot smart, men også super flot, og den vil med sikkerhed se luksuriøs ud i ethvert hjem.
 
Du kan også få en affaldsspand, der ligner en stor sodavandsdåse  i form af Qualys sjove initiativer, der findes i flere forskellige farver. Eller hvad med en sød lille affaldsspand i zink fra House Doctor? – mulighederne (og mærkerne) er mange, og det er bare op til dig at vælge. Affaldsspandens beskaffenhed afhænger naturligvis også af, hvor du har tænkt dig at bruge den, men uanset hvad har vi skraldespande til det hele. Så kig dig omkring her på siden, og find din favorit.

Husk i øvrigt også, at vi ofte har tilbud på affaldsspande, og at vi altid har prisgaranti på alle vores produkter.