OUTLET - SPAR OP TIL 70% - SE UDVALGET HER >
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Levering 1-3 dage

 
Filtrering
Pris
  1. kr219
    kr4849
  2.  
  3. -
Farve
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Sættekasser

I de gode gamle dage var en sættekasse et meget vigtigt arbejdsredskab for typograferne. Det var heri, de lagde bogstaverne støbt i bly, som blev brugt til bogtryk, og dengang er det vist sikkert at sige, at ingen så meget som overvejede at beklæde sættekassen (som retteligt rent faktisk hedder en sætteRkasse) med tapet og/eller male den i funky farver, som er tilfældet i dag. På dubuy.dk finder du et stort udvalg af sættekasser i forskellige designs, størrelser og materialer som plexiglas og træ. Med sættekasser har du mulighed for at sætte små dekorationer og andre nips frem til åbent skue, og i forhold til almindelige hylder, kan du dele tingene op i små sektioner. På den måde kan du bringe farve og personlighed ind i dit hjem, uden at du optager en masse plads.

Sættekasser

Sorter stigende

   

1 til 24 af 43

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 43

Et væld af sættekasser

Med tiderne ændrer sig som bekendt, og sættekassen har ikke været anvendt som arbejdsredskab i mange, mange år. Nu har sættekassen i stedet fået en renæssance som pyntegenstand i hjemme – typisk i børneværelset, hvor der er lidt mere frit lejde til at give den gas med farver og mønstre. Hvor de gamle sættekasser er lidt sværere at have med at gøre qua deres mange – ofte temmelig små – rum, er de moderne sættekasser lidt mere praktisk inddelt, og de kan ofte rumme egne eller børns små skatte. En lille figur, en miniaturevase, en LEGO-mand eller noget andet, der kan pynte og måske stå i sikkerhed for kæledyrs eller småsøskendes hærgen.

Sættekasser til ethvert hjem

Som sagt kan sættekasser bruges til mange forskellige ting, og de er blandt andet populære at have hængende på børneværelset. Her på siden har vi sammensat et stort udvalg af sættekasser i alverdens farver, materialer og designs. En sættekasse der er meget speciel og unik er J-LINE SKAB VÆG 12 RUM TRÆ/METAL (H82XB20XL121 CM). Denne super fine sættekasse fungere som en form for skab, da to metalåger kan køre frem og tilbage, og derved give adgang til de forskellige rum. Resten af skabet er fremstillet i træ, og det har i alt 12 små rum. Der er plads til at skrive små sedler under hvert rum, og derfor kunne det være fedt at bruge den som eksempelvis et medicinskab. Skabet har et gammelt og vintageagtigt look over sig, der ville passe godt ind i et naturligt hjem. Det måler 82 cm i højden, 20 cm i bredden og 121 cm i længden.

En anden mere simpel sættekasse er NAGA SÆTTEKASSE (KLAR/AKRYL/45X45 CM). Denne meget simple sættekasse fra Naga er fremstillet i klar akryl. Som en ekstra detalje er der skåret en cirkel i ryggen der gør, at man tydeligere kan se væggen igennem, når man hænger den op. Sættekassen er delt op i 7 rum, 2 á 30 x 15 cm og 5 á 15x15 cm. Da sættekassen ikke har nogen farve, men blot er gennemsigtig, kan man hænge den i ethvert rum, i ethvert hjem, og selv vælge farvetemaet i form af dekorationer og nips. Selve kassen måler 45 x 45 cm, og det anbefales, at den rengøres med varmt vand og en klud, IKKE vinduesrens eller andre kemiske rengøringsmidler.

En anden idé til en simpel og lidt mindre sættekasse er HÜBSCH VÆGREOL EGETRÆ NATUR. Denne enkle sættekasse er fra Hübsch, og er udelukkende fremstillet i egetræ og egetræsfiner. Også denne er så minimalistisk i sit udseende, at man nemt kan inkludere den i sit hjem, uanset hvilken boligstil man har. Ønsker man at gå fuldt ud med farven, kunne man evt. male den selv, men ellers er den også utrolig elegant og simpel i sig selv. Den måler 80 x 25 x 60 cm.

Sættekasser i god kvalitet

Hos dubuy.dk fører vi de smukke og populære sættekasser fra bl.a. Neon Living og Ferm Living. Sættekasserne kommer i forskellige materialer der har hvert sit udtryk. Sætterkasserne fra Neon Living er lavet i transparent akryl og kommer i et væld af farver og formater. Neon Livings sættekasser i forskellige størrelser der hver især er inddelt i forskellige størrelser rum der kan bruges til hver deres småting. Sættekasserne kommer i farver som grøn, gul og blå og transparent  eller ikke transparent. Sættekasserne fra Ferm Living er produceret i krydsfinér og mere afdæmpede og enkle i deres udtryk, men ikke mindre smukke. Ferm Livings sættekasser har færre rum men er også mere enkel i udtrykket. Display sættekasserne fra Bloomingville  kommer i et sæt med to stk. Den største med blå baggrund og den mindste i rosa. Kasserne er lavet i kejsertræ og kan både bruges i stuen eller i børneværelset. Som du kan høre kan du finde en sættekasse her på siden der passer lige præcist til din stil.

Husk at vi har prisgaranti på alle sættekasser her på siden. Husk desuden at kigge efter gode tilbud.