OUTLET - SPAR OP TIL 70% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Levering 1-3 dage

 
Filtrering
Pris
  1. kr419
    kr1099
  2.  
  3. -
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Sitting bull sækkestole

Sitting Bull-sækkestole er store sækkestole, der fås i et væld af frække farver og spændende mønstre, og du kan være helt sikker på, at der er en, der passer lige netop til dig og interiøret i dit hjem. Vi har nemlig prisgaranti, så du finder ikke Sitting Bull-sækkestolen billigere, end du gør her på Dubuy. Hvad enten du leder efter en skammel eller en smart Fashion Bag til værelset eller stuen, så finder du den her.

Sorter stigende

   

4 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

4 vare(r)

Sitting bull sækkestole i alverdens farver og mønstre

Sitting bull sækkestolene findes i så mange forskellige farver, at du aldrig nogensinde mere, behøver at bekymre dig om at kedeligt rum. Disse sækkestole kan nemlig bringe liv i hjemmet på ingen tid, med deres glade designs. Derudover kan du også få en sækkestol til din pool, så du bare kan slappe max af, mens du flyder rundt i vandet. Sækkestolene fås også i flere forskellige størrelser, så du både kan finde en til dig og dit barn. 

Ønsker du en opsigtsvækkende sækkestol, der kan give liv og glade dage lige meget hvor den placeres, er Fashionbag (happy pixels) det helt rigtige valg. Med sit farverige mønster er denne sækkestol umulig ikke at få øje på, og den vil uden tvivl gøre en kedelig hverdag lidt mindre grå. 

De smarte pool sækkestole er ensfarvede og på den måde kan du både bruge den i poolen eller indenfor, hvis du ikke er så meget til prangende mønstre. Så hvis du investerer i sådan en, har du lige pludselig en muligfunktionel sækkestol, som du ikke behøver at være bange for at spilde vand udover.