GIGANT Udsalg på 3000+ produkter  - KLIK HER >
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Bestil inden så sender vi idag

Product was successfully added to your shopping cart.

Sækkestole

Der er ikke meget, der er lige så behageligt som at kunne slænge sig i en sækkestol og flade helt og aldeles ud. En sækkestol er ualmindeligt komfortabel – i hvert fald, hvis den er stor nok – da den former sig efter kroppen og støtter din krop alle de steder, den har brug for støtte. 

Sækkestole

Sorter stigende

   

1 til 24 ud af 72

Sorter stigende

   

1 til 24 ud af 72

Sækkestole er blevet meget populære inden for de seneste par år. Tidligere var en sækkestol næsten det, navnet antyder; en ’stol’ med fyld (fx krøyer-kugler), som man kunne sidde i på teenageværelset. Nutidens sækkestole er vokset noget og blevet mindre som en stol og mere som en gigantisk pude, man kan sidde på hvor som helst. Fyldet i sækkestolen gør møblet let at forme, men samtidig er det ikke vanskeligt at bære rundt på sækkestolen, da den ikke er tung. 

Den såkaldte Fat Boy-sækkestol er blevet meget populær; måske fordi den er så komfortabel. Her hos dubuy.dk fører vi ikke Fat Boy, men derimod Sitting Bull-sækkestole, der minder meget om dem. Det er en stor sækkestol, der fås i et væld af frække farver og spændende mønstre, og du kan være helt sikker på, at der er en, der passer lige netop til dig og interiøret i dit hjem.

Vi har ofte sækkestole på tilbud, så kig forbi, hvis du lige står og mangler en sækkestol. Og hvis vi ikke har sækkestole på tilbud, så kan du roligt købe en alligevel – vi har nemlig prisgaranti, så du finder ikke Sitting Bull-sækkestolen billigere, end du gør her på dubuy.dk. Husk, at vi betaler fragten, når du handler for mere end 1.000 kr. Det er også værd at tage med!