OUTLET - SPAR OP TIL 70% - SE UDVALGET HER >
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Levering 1-3 dage

 
Filtrering
Pris
  1. kr63
    kr1700
  2.  
  3. -
Farve

Product was successfully added to your shopping cart.

Puder

Puder er uundværlige! Så kort kan det siges! Puder hygger, skaber stemning, er gode at have i ryggen og under hovedet. Puder pynter i sofaen, på sengen, på børneværelset, og puder er i det hele taget bare rigtig rigtig gode at have.
 Der findes et væld af flotte puder, og her på denne side kan du se alle de puder, vi har i sortimentet. 

Puder

Sorter stigende

   

1 til 24 af 714

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 714

Puder til alle aldre

For ikke så længe siden var det ugle puder, der var i høj kurs. Og det er de stadig, hvis man skal dømme efter efterspørgslen. Det er dog ikke kun ugler mere, men dyr generelt, der bare er helt fantastisk - især på børneværelset. By Nord har nogle dekorative og meget livagtige puder med bl.a. et lam, to los-unger og et ponyføl, så hvis du er blevet træt af ugler, men alligevel ikke kan stå for de søde dyremotiver, så har du muligheden her. 
 
Måske synes du, at ugle puder og andre dyr er lige barnligt nok til sofaen, men så har vi heldigvis en masse andre flotte puder, du kan vælge imellem. Bl.a. de flotte Gaya puder fra Speedtsberg eller Line puderne fra Normann Copenhagen som fås i flere forskellige farver. Vil du helst have et par enkle puder uden mønster eller motiv, er Ib Laursens store udvalg af pudebetræk i forskellige farver vildt flotte, og du kan uden tvivl finde de perfekte farver til din sofa. Du kan selvfølgelig også købe selve pudefyldet  ved Ib Laursen, så du er sikker på, at målene passer.

Vi har ofte tilbud på vores puder, og ellers har vi prisgaranti. Du finder derfor ikke puder billigere andre steder end her hos os. Så slå dig løs i vores pudeafdeling og find den eller de puder, du synes allerbedst om!