GIGANT Udsalg på 3000+ produkter  - KLIK HER >
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Bestil inden så sender vi idag

Product was successfully added to your shopping cart.

Puder

Puder er uundværlige! Så kort kan det siges! Puder hygger, skaber stemning, er gode at have i ryggen og under hovedet. Puder pynter i sofaen, på sengen, på børneværelset, og puder er i det hele taget bare rigtig rigtig gode at have.
 Der findes et væld af flotte puder, og her på denne side kan du se alle de puder, vi har i sortimentet. 

Puder

Sorter stigende

   

1 til 24 ud af 304

Sorter stigende

   

1 til 24 ud af 304

Puder til alle aldre

For ikke så længe siden var det ugle puder, der var i høj kurs. Og det er de stadig, hvis man skal dømme efter efterspørgslen. Se for eksempel de flotte ugle puder fra Sebra, der vil gøre lykke på børneværelset. Ferm Living har nogle sjove og humoristiske puder med bl.a. en kat, en panda og en elefant, så hvis du er blevet træt af ugler, men alligevel ikke kan stå for de søde, lidt naive motiver, så har du muligheden her. 
 
Måske synes du, at ugle puder og andre dyr er lige barnligt nok til sofaen, men så har vi heldigvis en masse andre flotte puder, du kan vælge imellem. Bl.a. de flotte uldpuder med danmarkskort fra Speedtsberg eller Dollis-puderne fra MOW Living. Vil du alligevel gerne have lidt af dyreriget ind i sofaen, kan du implementere det med de fantastiske puder med dyremotiv fra By Nord. Meget livagtige og dekorative – og helt perfekte til fx en grå sofa.

Vi har ofte tilbud på vores puder, og ellers har vi prisgaranti. Du finder derfor ikke puder billigere andre steder end her hos os. Så slå dig løs i vores pudeafdeling og find den eller de puder, du synes allerbedst om!