SOMMER UDSALG - SPAR op til 50% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Hurtig levering

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Sofaer

Er der noget mere vigtigt i stuen end en sofa? - Det er der nok næppe. Men til trods for, at sofaen er så indlysende et møbel, kan det være svært at finde den helt perfekte sofa. Her hos dubuy.dk mener vi, at vi har sofaen du netop står og mangler.

Vores sortiment spænder bredt og vi forhandler både Bloomingville,  House Doctor  og Andersen Møbler der, udover at være gode danske brands, også sætter en høj standard for kvalitet og design.

Sorter stigende

   

1 til 24 af 452

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 452

Byg din egen sofa

Med House Doctors tiltag vil du med forskellige moduler, kunne bygge en sofa, der passer perfekt ind i dit hjem. Og ikke nok med at denne serie sofamoduler kommer med både hjørnemoduler og moduler kun med ryglæn, så vil du også kunne finde dem i tre forskellige farver. På den måde, vil du kunne vælge den farve, der pryder dit hjem til perfektion. Så hvis du er ved at være træt af hvide, sorte og gråmelerede sofaer, vil House Doctors Sofa i Beluga Grøn, måske være det du har kigget efter.

Minimalistisk grå sofa

Er du derimod til det helt minimalistiske og sikre valg, vil den dekorative Rox Sofa fra Blooingville, måske være det, du er på udkig efter. Den flotte sofa, er fremstillet i den dejligste uld af en lækker kvalitet og har en sjov asymmetrisk form Til dig, som er til skandinavisk indretning og elsker velourbølgen, så findes denne smukke Rox sofa også i en unik udgave betrukket med blåt velour.

Klassisk lædersofa

Lyder en klassisk lædersofa med træben kedelig? - så tro om. Andersen Møbler, sørger nemlig for at hverken sort læder eller egetræ bliver kedeligt, men blot stilfuldt alsidigt. Den elegante 2 1/2-personers sofa er fremstillet af høj-kvalitetsmaterialer, der giver dig den bedst mulige komfort og sørger for en lang levetid.

Hyggelig nordisk indretning

Med de fine fletsofaer fra Bloomingville, kan du skabe den helt rigtige stemning, da sofaerne er lavet i nedtonede farver, og lader pynten som diverse puder og plaider tale for sig selv. Coon sofaen vil med fordel kunne matches med stolene af samme serie. Coon møblerne fra Bloomingville kommer i farverne sort og natur