SOMMER UDSALG - SPAR op til 50% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Hurtig levering

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Barstole

Her på siden har vi håndplukket de fineste barstole fra diverse mærker og i forskellige prisklasser. Dette gør det muligt at finde lige præcis den barstol, der passer til hjemmet. Så hvis du lige står og mangler en barstol, eller bare smukt interiør til køkkenet eller stuen, er du det helt rigtige sted. Barstolene findes i alskens materialer og designs, der alle sætter hver deres flotte præg.

Sorter stigende

   

1 til 24 af 33

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 33

Flotte barstole til enhver smag

Se f.eks. den store kontrast mellem Primum barstol fra Bent Hansen, der med sit klassiske udtryk giver rummet en elegant udstråling og Magino Barstol fra Umbra, der med sit flotte og moderne design udstråler et ungdommeligt og moderne touch. Leder man efter er enkelt, men smukt design, så bemærk Bloomingville Friend Barstol, der findes i flere farver. På trods af det enkelte design, er barstolen som taget ud af den professionelle bar. Er man ikke så meget til et metallisk sæde, tilbyder vi også Bloomingville Indus Barstol, der har et utrolig smukt sæde, og desuden også kan findes i flere farver. De store udvalg af barstole gør det muligt, at finde lige den barstol man havde forestillet sig, samtidig med at man er sikret at være en høj kvalitet, lav pris og en forståelse for det moderne.

Barstole fra de bedste mærker

Blandt barstolene er både mærker som BloomingvilleBent Hansen og Umbra repræsenteret, der alle er kendt for deres rigtig gode kvalitet. Alle mærkerne har deres helt egen syn på hjemmet, og deres helt egen mening med de produkter, de producerer, og derfor ved man altid at der er lagt en masse tanke ind i produkterne. Derfor er det også muligt, at finde en masse andre produkter fra de samme mærker, tag f.eks. et kig på vores store udvalg af indretningstilbehør, så dit hjem aldrig bliver kedeligt. Der er i øvrigt ofte tilbud på vores barstole, og de fleste af dem kan leveres uden fragt.