OUTLET - SPAR OP TIL 70% - SE UDVALGET HER >
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Levering 1-3 dage

 
Filtrering

Product was successfully added to your shopping cart.

Møbler

Møbler er ikke til at slippe udenom. De bliver brugt til langt det meste – at sidde på, at sidde ved, ligge i, stå ved, osv. Billige møbler er der masser af, dyre møbler ligeså – kunsten er at finde møbler, der både er rimelige i pris og smukke at se på. 
Her hos dubuy.dk har vi samlet vores møbler på denne side, så du hurtigt kan danne dig et overblik over, hvad vi har. Måske er der noget for dig – vi har i hvert fald gjort os umage med at håndplukke møbler, der både har en høj brugsmæssig værdi, samtidig med, at kvaliteten og designet også er i orden!

Møbler

Sorter stigende

   

1 til 24 af 2508

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 2508

Alverdens møbler

Er du til praktiske møbler, så er Armchair fra Magis helt sikkert noget for dig. Det er en gedigen spisebordsstol, der fås i flere farver, og den kan bruges ude såvel som inde. Disse stole er meget enkle, så du selv kan kombinere farverne, som det lyster, og derved bruge din kreativitet til at skabe det helt perfekte look.
 
Balloon er en anderledes ’stol’ – en siddebold i håndsyet kalveskind. Mere eksklusivt bliver det ikke; og siddebolden er oven i købet ergonomisk korrekt. Så hvis du har småproblemer med ryggen eller nakken, eller blot ønsker at træne balancen lidt, er denne stol helt perfekt. Du kan stille den foran fjernesynet, og lade den være et supersundt alternativ til en bløde lænestol.
 
Skal der luksus på bordet, så at sige, så taler vi Esseys Illusion bord, der bl.a. i sort er utroligt smukt og elegant. Bordet er ikke så stort, håndmalet og designet af John Brauer. Bordet vil være helt perfekt inde i huset, men også fantastisk på terrassen, hvis der skal nydes et glas vin om aftenen.
 
Er der mangel på opbesparingsplads, tilbyder vi her på siden også et væld af opbevaringsmøbler, deriblandt den flotte Cabinet House Hylde fra Present Time. Den består af en flot lille hylde, med to små skuffer nedenunder.
Lige meget om du mangler spisestole, sofaborde, bænke hylder eller ethvert andet møbel, du kan komme i tanker om, tilbyder vi et stort udvalg, fordi vi ved at møbler er uundværlige i et hjem - det er dem der gør et hjem beboeligt og velkendt. Derfor er møbler også af allerhøjeste prioritet, og vi har sørget for at du er sikker på en fantastisk kvalitet.
Hold øje med vores møbelkategori, hvor der ofte er rigtig gode tilbud at finde. Og husk, at vi har prisgaranti, så beslutter du dig for at købe et af vores møbler, så finder du det ikke billigere andre steder end her.