OUTLET - SPAR OP TIL 70% - SE UDVALGET HER >
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Levering 1-3 dage

 
Filtrering
Pris
  1. kr99
    kr1399
  2.  
  3. -
Farve

Product was successfully added to your shopping cart.

Magasinholdere

Nu er det slut med at have blade og magasiner til at ligge og flyde rundt omkring. Gør aviserne og de flotte magasiner nemme at gå til på en dekorativ og smuk måde med en magasin- eller avisholder. Ud over at de kan benyttes som opbevaring af magasiner, så er de også samtidig med til at skabe et smukt design i rummet. Vær kreativ og lad det magasin, der har den forside, der matcher rummets farver eller den rigtige overskrift, ligge øverst og giv dermed nemt rummet en helhed som ser fantastisk ud. 

Opbevar dem på en dekorativ måde - hæng dem op på væggen eller vælg et lækkert design til at stå på gulvet.

Magasinholdere

Sorter stigende

   

1 til 24 af 71

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 71

Magasinholderen til dig

Med alle de aviser og reklamer man hver dag får ind af døren, er en magasinholder et godt og meget nyttigt redskab. Her finder du et stort udvalg af magasinholdere – vi har noget for enhver smag uanset om du ønsker den traditionelle, den lidt skæve og dekorative eller noget helt tredje.

Den flotte magasinholder (krom) fra Present Time er en af de mange muligheder der findes. Denne magasinholder er perfekt, hvis man ønsker at gøre sine blade synlige og dekorative. Denne magasinholder er designet som en kæmpe papirclips, er lavet af metal og måler 38x20x60 cm.

Mulighederne er mange og en anden er Loge magasinholder fra House Doctor. Disse magasinholdere er designet i sort jern og måler 20 cm. i højden. Disse magasinholdere er beregnet til at hænge på væggen og findes i 3 forskellige varianter, som sælges assorteret. Ønsker du en bestemt model, så noter det venligst i kommentarfeltet ved bestilling, så finder vi en løsning.

Ønsker du at gemme magasiner og blade lidt væk, men samtidig gøre det med stil, tilbyder vi også Linddnas Magazine Holder, der findes i tre forskellige farver. Denne magasinholder er af genbrugsleder og aluminium, og har et design, man bare ikke kan stå for. Magasinholderen kan både hænges op eller stå på gulvet, så du selv kan afgøre hvor synlig eller let tilgængelig den skal være.

Du kan også gøre hjemmet lidt mere farverigt med en af Neon Livings livlige Magazine Fans, der bl.a. findes i flere neonfarver. Du kan eventuelt også blande og kombinere farverne på kryds og tværs, så man altid bliver i godt humør af de mange farver. Er det mest designet der trækker, kan den også fås i sort.

Husk der er prisgaranti, når du handler her på siden.