Køb julegaver nu - Vi bytter til 15. januar
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Hurtig levering

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Lysestager

Lysestager må der til! Hvad enten vi er på vej ind i eller ud ad den mørke tid, spreder levende lys både hygge og godt humør. Men de er lidt vanskelige at bruge uden en lysestage. Det kan vi heldigvis hjælpe med, og her på siden finder du alle de smukke, smarte, seje, lækre og frem for alt stilfulde lysestager, som vi har i vores sortiment.
Sorter stigende

   

1 til 24 af 462

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 462

Fantastiske lysestager til hjemmet

Vores sortiment indeholder lysestager fra alle de bedste mærker. Dette betyder lysestager i alverdens former, farver og materialer, så du kan finde lige præcis det design, der passer helt perfekt ind i dit hjem. Du kan bl.a. finde flotte lysestager fra Kähler – herunder de populære Avvento, der har form og farve som grantræer. Brug dem som adventsstager eller hver for sig. Og gerne hele året – grantræer er jo også pæne, selv om det ikke er jul.
 
Ferm Living byder på en fantastisk og anderledes lysestage, som du selv bestemmer formen på. Candleholder String, hedder den, og du kan bruge den, som den er, eller forme den til en krans – for eksempel til advent. Den er rigtig sød, og vil pynte i hvert et hjem, hvad end den står på stuebordet, spisebordet eller i vindueskarmen. Der er masser af muligheder.
 
Stuff design har blandt andet designet de flotte Dotty-lysestager, der fås i flere farver, og hvis du gerne vil have noget ultramoderne, skal du også tage et kig på de smukke Hurricane Hessian lysestager fra House Doctor. Her er der tale om et smukt og gennemført design, der får stagen til at se både anderledes og rustik ud. Den findes også i forskellige farver og størrelser.
 
Eller hvad med de smukke Træstager  fra Speedtsberg? Her får du virkelig den flotte og rustikke natur ind i hjemmet. Stagerne er rigtig flotte, da de er utroligt bearbejdede, men samtidig har et naturligt udtryk, der er svært at finde. Her kan du endda selv vælge størrelse.
Hvis disse lysestager ikke lige er sagen, eller du generelt bare elsker levende lys, kan du tage et smut forbi vores lanterner, der alle har dét tilfælles, at de kan skabe en hyggelig stemning på ingen tid.
 
Vi har ofte vores lysestager på tilbud, og ellers har vi prisgaranti på alle vores varer. Også lysestager. Så vær forvisset om, at du aldrig gør et dårligt køb, når du handler på dubuy.dk.