OUTLET - SPAR OP TIL 70% - SE UDVALGET HER >
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Levering 1-3 dage

 
Filtrering
Pris
  1. kr19
    kr1999
  2.  
  3. -
Farve

Product was successfully added to your shopping cart.

Lanterner

Lys og lanterner pynter og lyser op og fås i mange farver og størrelser. Her finder du et stort udvalg af lanterner og belysning til både inde og ude. På Dubuy er der prisgaranti på lys, lysestager og alle andre belysningsmuligheder. Derfor kan du let skabe nostalgisk og hyggelig stemning i dine omgivelser med levende lys i flotte og anderledes lanterner og havelygter.

Lanterner

Sorter stigende

   

1 til 24 af 217

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 217

Skab hyggelig stemning både inde og ude med dejlige lanterner.

Find let en stemningsfyldt lanterne til dekoration og hygge her på siden. Du kan altid skabe en fortryllende stemning, hvis du sætter en lanterne med levende lys frem. Brug dem som dekorationer om dagen, og lad et flot bloklys stearinlys brænde inde bag glasset, når der skal skrues op for aftenhyggen. Udendørs lanterneposer er flotte at have på bordet eller rundt om i haven. Der sættes bare et lys i og posen er fremstillet af brandhæmmende materiale.

En af de flotteste lanterner til indendørs brug, som vi tilbyder, er Bloomingville Lanterne, der med sit smukt bearbejdede træ, i den grad vil pynte i hjemmet. Med denne vil du altid kunne sprede hygge på allerbedste vis, og samtidig være i stand til at udsmykke dit hjem, så stilen er helt i top. Med produkter fra Bloomingville, kan du være sikker på, at kvaliteten er helt i top, så der er ingen grund til at tøve.

Leder du efter en lanterne til udendørs brug, har vi også masser af muligheder. En af disse er den flotte Skibslampe fra Stelton, der vil være helt perfekt at have stående på terrassen og skabe en magisk stemning. Skibslampen kan både placeres på jorden, bordet eller hænges op, da den er udstyret med en flot og praktisk stålholder.

Hvis du leder efter en lanterne, skal du da også lige et smut forbi vores udvalg af lamper. Her har vi nemlig også flere forskellige lamper, der minder om lanterner, og som vil kunne skabe samme enestående stemning.

Når du er på udkig efter en lanterne, skal du ikke holde dig tilbage! Der er nemlig prisgaranti, når du handler på Dubuy.dk, og vi tør godt love, at det ikke er noget du finder alle steder.