OUTLET - SPAR OP TIL 70% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Levering 1-3 dage

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Væglamper

Føler du også at der mangler lys i stuen eller soveværelset? Og der ikke plads til en stor loftslampe? Så har vi svaret! Her på siden finder du nemlig vores udvalg af væglamper, der gør det let for dig at bringe mere lys i dit liv. Lyset fra loftslamper er nemlig ikke altid godt nok til, at du kan læse i din bog uden at få hovedpine. Derfor er en væglampe helt ideel, fordi de kan placeres på væggen, lige der hvor de skal bruges, så du altid har lys nok. Vi har desuden sørget for, at vores væglamper har forskellige designs, farver og materialer, så du helt selv kan udvælge den lampe, der passer bedst til din sitation og dit hjem.

Sorter stigende

   

1 til 24 af 96

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 96

Væglamper til enhver smag

Vil du gerne give dit soveværelse et lidt råt look, så har House Doctor designet den hel perfekte lampe i form af House Doctor Lampe Basic. Denne lampe af metal og træ ser supersej ud, og nærmest "uprofessionel på en professionel måde". Den er rigtig godt lavet, og vil være helt perfekt i det rustikt designede hjem.

Til dig der ønsker en lidt mere klassisk og fin lampe, der kan fungere som en del af en harmonisk indretning, har vi også masser af væglamper. Se bare Bloomingville Væglampe (glas), der med sin klare og møstrede lampeskærm af glas vil se fantastisk ud i alle hjem. Den skaber en elegant og eksklusiv udstråling og vil uden tvivl være et hit blandt dine gæster.

Er det børneværelset, der mangler belysning, skal du tage et kig på den flotte Fox Lampe (røget eg) fra Ferm Living. Denne væglampe vil blot ligne supersød vægudsmykning, men vil også kunne lyse op, hvor det ønskes. Placer f.eks. lampen over dit barn yndlingslegehjørne, så de altid har masser af lys at boltre sig i. Er lampen ikke tændt, fungerer den blot som et flot dekorativt element.