UDSALG - SPAR 10-70% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Hurtig levering

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Gulvlamper

Lad der blive lys! Hos Dubuy.dk kender vi vigtigheden af korrekt, lækker og ikke mindst dekorativ belysning i boligen. Derfor har vi gjort det nemt for dig at få et overblik over alle vores gulvlamper ved at samle dem på denne side. Vi har et bredt udvalg af gulvlamper i smukt, sjovt, elegant, frækt og nyskabende design, og vi tør godt love dig, at du kan finde mindst én gulvlampe, der falder i din smag. I øvrigt har vi ofte tilbud på vores gulv lamper, så slår du til på det rigtige tidspunkt, kan du gøre lidt af et gulvlampe-kup.

Sorter stigende

   

1 til 24 af 88

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 88

Flotte lamper til en god pris

Lige nu kan du fx spare 32 % på den seje Retro gulvlampe fra Leitmotiv med to smarte, drejelige kuglelamper. Eller hvad siger du til den anderledes gulvlampe i messing/hvid fra Hübsch? Er du på udkig efter en moderne klassiker inden for gulvlamper er Design House Stockholms Manana-gulvlampe lige noget for dig. Den læner sig nonchalent op ad væggen og giver et smukt, blødt lys. Er du mere til spas, når det gælder belysning og gulvlamper, er det måske Nathalie Bernollins Oups! gulvlampe, du har ledt efter. Gulvlampen udfordrer tyngdekraften ved at imitere en malerspand, der er vendt på hovedet, og ’malingstrålen’ udgør så gulvlampens støtteben. Gulvlampens fod er en stor ’malerklat’, der findes i forskellige farver. Gulvlampen er et frisk pust inden for gulvampe-genren og tilfører stil med et twist i den moderne bolig. Lige nu er Oups! gulvlampen også på tilbud, lige som en masse af vores andre lamper.
Husk at vi har prisgaranti hos Dubuy.dk, så hvis din yndlingsgulvlampe ikke er på tilbud, så får du den til den bedste pris her hos os!