GIGANT Udsalg på 3000+ produkter  - KLIK HER >
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Bestil inden så sender vi idag

Product was successfully added to your shopping cart.

Koste og fejebakker

Det er ikke altid, man lige orker at svinge støvsugeren, hvis der blot ligger nogle småkrummer under bordet, omkring sofaen eller andre steder i huset. Som regel kan lidt småsnavs klares med et simpelt arsenal af rengøringsartikler – i krummernes tilfælde er en kost og en fejebakke nok. Ofte kunne man foranlediges til at tro, at det er et krav, at rengøringsartikler er uspændende at se på, men sådan behøver det heldigvis ikke at være. Her hos dubuy.dk har vi samlet nogle rengøringsartikler, der via deres lækre design gør en dyd ud af nødvendigheden og fremover – næsten – vil gøre det til en fest at gøre rent.

Koste og fejebakker

Sorter stigende

   

10 vare(r)

Sorter stigende

   

10 vare(r)

Smarte koste og fejebakker til hjemmet

Der er fx den innovative fejebakke med kost fra Normann Copenhagen, der har fået inspiration til sit design af manøvren med at feje snavs op på en bukket avis, når de rette rengøringsartikler ikke lige var inden for rækkevidde. Fejebakken er lavet af et stykke fladt plast med et hul, hvor kosten sidder fast, når rengøringsartiklerne ikke er i brug. Under brugen, kan du holde fast i hullet – lidt ligesom en malerpalet. Du kan få kosten og fejebakken fra Normann Copenhagen i flere forskellige farver. Desuden har vi en smart nydesignet kost og fejebakke fra Zone, der ud over at være praktisk også er dekorativ. Med disse produkter bliver det måske mere attraktivt at have de praktiske rengøringsartikler stående fremme, så de er lige ved hånden.
 
De designede rengøringsartikler fra hhv. Zone og Normann Copenhagen udgør også en glimrende gaveidé. Bemærk, at der er prisgaranti på alle vores varer.