GIGANT Udsalg på 3000+ produkter  - KLIK HER >
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Bestil inden så sender vi idag

Product was successfully added to your shopping cart.

Kontor

Hvis du har et kontor eller kender nogen, der har, kender du sikkert også til vigtigheden af at gøre kontoret lidt personligt, så det er rart at opholde sig i det. Hos dubuy.dk har vi en lang række kontorartikler og tilbehør til dit kontor – og du kan naturligvis også bruge alle vores andre produkter på kontoret, hvis du ser noget, der falder i din smag.

Kontor

Sorter stigende

   

1 til 24 ud af 304

Sorter stigende

   

1 til 24 ud af 304

Flotte opbevaringsmuligheder i massevis

Opbevaring på kontoret er essentielt for at kunne holde styr på papirer, kontorartikler som tape, clips, blyanter, post-its, mm. Til alle småtingene har vi finurlige opbevaringsløsninger til ”skrivebordsskrammelet” fra eksempelvis Propaganda, Inbox, Neon Living eller Okholm. 
Til de større ting som fx papir og mapper,  der som regel er en del af på et kontor, har vi flotte opbevaringsbokse fra Present Time i friske farver. De er i øjeblikket på tilbud, så hvis du gerne vil have liv og glade dage på kontoret med knald på opbevaringsløsningerne, kan du lige nu spare hele 62 %. 
 
Vi har også mange andre opbevaringsløsninger, der ville gøre sig godt på kontoret. Det afhænger helt af din smag og til hvilket formål kontoropbevaringen skal bruges, hvilken type opbevaringsløsning, du har behov for. Se dig omkring her på siden , og se, hvad vi har – vi er sikre på, at vi har noget, der vil passe perfekt på lige netop dit kontor!