OUTLET - SPAR OP TIL 70% - SE UDVALGET HER >
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Levering 1-3 dage

 
Filtrering

Product was successfully added to your shopping cart.

Knager & knagerækker

På Dubuy er det let at finde lige de ophængningsløsninger på døre og i garderoben, som du har brug for. En hylde med knager på er multifunktionel og knager på døren er også en ekstra, praktisk løsning. Med knagerækker er det let at holde styr på tasker, jakker og frakker. Det er let at finde lige præcis de knager eller -rækker, der passer bedst ind i dit hjem. Brug dem også til opbevaring og udstilling af halskæder og andre smykker eller brug dem til at hænge tasken eller lign op på.

Knager & knagerækker

Sorter stigende

   

1 til 24 af 586

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 586

Iøjnefaldende knagerækker i træ eller metal til hjemmet

Her finder du et stort udvalg af alt fra knager til knagerækker med tilhørende hylde. Entréen eller garderobe er ofte det første rum, dig og dine gæster træder ind i, og dermed er entréen og garderoben med til at give det allerførste indtryk af dit hjem. Med en flot designet knagerække til tøjet, føler folk sig velkomne i dit hjem. Knager i forskellige farver lyser op og er velegnede til for eksempel børneværelset.

Knagerne fra vores designere er særdeles enkle og stilrene. De er funktionelle og kan bruges som knage på værelset til tøj og tasker eller til at hænge smykker op på. Udover det er der også blevet designet nogle mere farverige og specielle knagerækker som du kan bruge til at give dit rum et helt specielt og personligt præg. Se for eksempel denne Buddy dørnknage fra Umbra i sort. Det er en meget sjov knage, men den er samtidig meget stilet og vil passe ind i alle boligindretninger inklusiv den moderne. 

Moderne og uundværlige knage fra House Doctor

Vi har fundet  boligtilbehør og knager til de boliginteresserede, men hvem siger, at det skal kræve en masse tid og energi at give huset lidt stil? Vi har fundet flotte og enkle knager, som nemt kan give huset liv og sjæl. Knagerne er både designet i farverne sort, hvid, grå og i messing, nikkel osv. De kan bruges til at lave en moderne knagerække i entreen eller til at hænge op på værelset. Pocket lomme/knagen fra House Doctor er formålstjenlig, da den har 3 knager og en lomme til småting. Den vil være gavnlig på badeværelset til sæber og håndklæder men udover det, kan den bruges i køkkenet til håndsæber og viskestykker eller i entreen til vanter og jakker.