Køb julegaver nu - Vi bytter til 15. januar
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Hurtig levering

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Gulvtæpper

Tæpper er både behagelige og luksuriøse at gå på, alt imens de er et smukt og dekorativt element i boligindretningen. Her på siden finder du et stort udvalg i tæpper i forskellige størrelser, farver og former. Alle tæpperne du finder på denne side er af en yderst lækker kvalitet, der sørger for at du kan beholde dit smukke tæppe i mange år frem. Hvis du vil gøre noget ekstraordinært for dit hjem, så kan du finde et stort sortiment af tæpper lige fra klassiske, til tidsløse og moderne tæpper her på siden. Disse tæpper kan bruges i alle rum i hjemmet som soveværelset, stuen, på børneværelset og på badeværelset. De vil være med til at give rummene i dit hjem karakter, og skabe den helt rette stemning. Med vores store udvalg af tæpper, så kan du være sikker på at finde et tæppe der matcher lige nøjagtig dig og dit hjem, ligegyldigt hvordan din bolig ser ud.

Sorter stigende

   

1 til 24 af 248

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 248

Stort og bredt udvalg

Hvad enten du er til gruppen af folk, der ønsker traditionelle tæpper, den nytænkende eller noget helt tredje vil du finde noget i denne kategori. Vi har et bredt udvalg, fordi ikke to mennesker er ens, og det samme gælder indretning. Derfor tilbyder vi tæpper fra både Ib Laursen, Tica Copenhagen og Mette Ditmer.

Tæppe i sort læder

Hører du til gruppen af folk, der ikke er bange for at stå ud i mængden, er dette Ib Laursen lædergulvtæppe måske noget for dig. Tæppet, der er fremstillet i sort læder, formår i den grad at stå ud i mængden og lader dig skabe et rum, hvor rå er et kerneord. Tæppet fås både i grå og sort og kan også findes som lædergulvløber.

Er du mere til en afslappet og boheme-inspireret måde at indrette dit hjem på, er der også råd for det. Ib Laursen gulvtæppe med håndprintet jute, lader din personlige stil stråle igennem og lader dig skabe det rum, du føler dig allermest hjemme i.

På siden finder du tæpper som denne Triangle Løber fra Mette Ditmer, der med sine små detaljer og geometriske former skaber stor personlighed i et rum. Tæppet som med fordel kan bruges i både køkken og gang er skridsikker, hvilket også gør den ideel som måtte til badeværelset.

Stærke måtter til hverdagens brug

De smukke og dekorative tæpper fra Tica Copenhagen, er specielt designet til at være yderst stærke og er fremstillet i slidstærkt polyamid, der gør dem ideelle til rum som entréen. Tica Copenhagen fremstiller også dørmåtter som kan bruges både ude som inde, med et materiale som er nemt at gøre rent. Måtterne findes i to størrelser og er begge en i sort og hvid nuance. Begge måtter er lavet af 60% genbrugsgummi. Disse måtter vil gøre din udestue hyggelig, og din terrasse fuldendt. Er du mere interesseret i løbere til din entré, så kunne en løber fra Tica Copenhagen passe perfekt ind, og være med til at give din entré et helt nyt liv. Er du mere til farver og mønstre, så laver Oyoy også løbere som kan bruges i entreén, og som du med garanti vil lægge mærke til. Oyoy laver løbere med sprudlende farver og de helt rette længder til en entré.

Tæpper til den store forsamling

Har du en stor familie eller oftest mange gæster, så kan vi stærkt anbefale de dekorative tæpper fra Fatboy. Fatboy tæpperne skinner igennem med mange finurlige og forskellige farver og sikrer dig tæppe nok til hele forsamlingen. De er det ultimative must-have på græsplænen til den årlige havefest, og kan uden besvær pakkes sammen og transporteres som det lyster. Tæppet kan også bruges til den næste sommer udflugt. Det kunne være en tur i skoven med børnene, i parken med vennerne eller til den kommende festival. Nyd sommerbrisen og et godt selskab uden problemer. Ingen gang lidt blæst kan blive et problem med tæpper fra Fatboy. De medfølgende pløkker sørger for at dit tæppe ikke bliver flyvende, og at du roligt kan forlade tæppet for en stund.

Hvilket tæppe passer dit behov?

Når du skal have det perfekte gulvtæppe til hjemmet, så er materiale kerneordet. Valg af materiale hænger sammen med valg af placering. Leder du derimod efter et gulvtæppe til under spisebordet eller i entréen, men bliver nervøs ved tanken om madrester og andet snavs i gulvtæppet, så er kort hårede tæpper det rette match. Med kort hårede gulvtæpper undgår du besværlig rengøring og de vil spare dig en hel del tid. Det kunne f.eks. være et gulvtæppe fra Liv Interior. Selv med kæledyr der fælder, bliver rengøring en nem og overskuelig opgave.
Søger du i stedet følelsen af et blødt underlag til terrassen eller altanen, så vil det typisk være de langhårede tæpper, som vil give dig det bedst mulige resultat. Her kunne et stort gulvtæppe som 'AYTM CONTRA TÆPPE' eller et lille gulvtæppe som 'MUUBS TÆPPE YUKON GREY' være sikre vindere. Lige meget om du bor i lejlighed, i hus eller i kollektiv, så findes der et tæppe til dit behov.

Børnetæpper med plads til leg

Til børnehaven. Til kernefamilien med et eller flere børn eller til bedsteforældrene som elsker at have deres børnebørn på besøg. Børnetæpper fra Oyoy eller Bloominville giver plads til leg og fantasifuld udfoldelse, men har samtidigt et moderne og stilrent design. Tæpperne er et gennemført forsøg på at få noget mere aktivitet og læring ind i hverdagen, og rammer den yngste målgruppe. De giver en ekstra charme, og pynter fint på børneværelset, i stuen eller. Ja, hvor som helst. Børnene vil være optaget i flere timer med bevægelse og leg, og det vil være med til at skabe et frirum for både børn og voksne. Håber du derimod på mere familietid med børnene, så kan børnetæpperne benyttes af alle aldre, og har plads til hele familien. Kun fantasien sætter grænser.