OUTLET - SPAR OP TIL 70% - SE UDVALGET HER >
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Levering 1-3 dage

 
Filtrering
Pris
  1. kr119
    kr8499
  2.  
  3. -
Farve

Product was successfully added to your shopping cart.

Gulvtæpper

Tæpper er både behagelige og luksuriøse at gå på, alt imens de er et smukt og dekorativt element i boligindretningen. Her på siden finder du et stort udvalg i tæpper i forskellige størrelser, farver og former. Alle tæpperne du finder på denne side er af en yderst lækker kvalitet, der sørger for at du kan beholde dit smukke tæppe i mange år frem.

Gulvtæpper

Sorter stigende

   

1 til 24 af 338

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 338

Stort og bredt udvalg

Hvad enten du er til gruppen af folk, der ønsker traditionelle tæpper, den nytænkende eller noget helt tredje vil du finde noget i denne kategori. Vi har et bredt udvalg, fordi ikke to mennesker er ens, og det samme gælder indretning. Derfor tilbyder vi tæpper fra både Ib Laursen, Tica Copenhagen og Mette Ditmer.

Tæppe i sort læder

Hører du til gruppen af folk, der ikke er bange for at stå ud i mængden, er dette Ib Laursen lædergulvtæppe måske noget for dig. Tæppet, der er fremstillet i sort læder, formår i den grad at stå ud i mængden og lader dig skabe et rum, hvor rå er et kerneord. Tæppet fås både i grå og sort og kan også findes som lædergulvløber.

Er du mere til en afslappet og boheme-inspireret måde at indrette dit hjem på, er der også råd for det. Ib Laursen gulvtæppe med håndprintet jute, lader din personlige stil stråle igennem og lader dig skabe det rum, du føler dig allermest hjemme i.

På siden finder du tæpper som denne Triangle Løber fra Mette Ditmer, der med sine små detaljer og geometriske former skaber stor personlighed i et rum. Tæppet som med fordel kan bruges i både køkken og gang er skridsikker, hvilket også gør den ideel som måtte til badeværelset.

Stærke måtter til hverdagens brug

De smukke og dekorative tæpper fra Tica Copenhagen, er specielt designet til at være yderst stærke og er fremstillet i slidstærkt polyamid, der gør dem ideelle til rum som entréen.