SOMMER UDSALG - SPAR op til 50% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Hurtig levering

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Fyrfadstager

Danmark er over hele verden kendt for det meget interessante begreb ”HYGGE” og er der noget, der underbygger hygge mere, end når mørket falder på og man kravler ind i et tæppe, alt imens der står fine levende lys rundt omkring? - Nej vel? Derfor vil du også finde tonsvis af forskellige, smukke, dekorative og netop hyggelige fyrfadslysestager under denne kategori. For uanset om du sidder udenfor en skøn sen sommeraften og ønsker ekstra hygge til bordet, eller om du sidder indenfor i sofaen på en kold efterårsaften, krøllet op i et tæppe, vil små fyrfadslys skabe et stemningsfuldt lys til øjeblikket.

Sorter stigende

   

1 til 24 af 216

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 216

Hurtig og nem vej til god atmosfære

Fyrfadslys er en hurtig og fantastisk løsning at få skabt en rolig stemning til en middag, eller bare til en ganske almindelig aften i hjemmet. Så hvorfor ikke udnytte det, og dekorere boligen med en lang række smukke og innovative fyrfadslysestager, der ikke bare er dekorative når lyset er tændt, men også når lyset er slukket. Vi tilbyder smukke fyrfadslysestager fremstillet i lækre materialer, fra mærker som Stelton, Zone og Normann Copenhagen.

Til den innovative og kreative

Er boligen præget af innovative og nytænkende idéer, vil en fyrfadslysestage som denne gummi fyrfadsstage fra Zone være et fantastisk bud på pynt til vindueskarmen eller andre steder i hjemmet. Derudover finder du også mere rustikke inputs til boligindretningen som disse fyrfadsstager, fra Bloomingville, der er lavet naturtræ. Disse fyrfadsstager vil både være utroligt smukke på havebordet en sen sommeraften, samt gøre boligindretningen både rustik og rolig.

Hvis du mere er på udkig efter noget klassisk og enkelt, er Kählers Hammershøi fyrfadsstage et godt bud. Serien, der består af en række fyrfadsstager i forskellige størrelser, farver og forme, vil med fordel kunne mixes, for et mere broget og udtryksfuldt input til boligen.

Du vil foruden fyrfadsstager fra SteltonZone og Normann Copenhagen også kunne finde stager fra mærket Blomus, der har lavet den yderst elegante og stilrene fyrfadsstage Nero, der forbinder klart glas og sort metal

Bredt udvalg

Under denne kategori vil du med garanti finde en fyrfadsstage, der matcher din indretning. Du vil med fordel kunne kigge på kategorien Lysestager, hvor der er rig mulighed for at finde lysestager til blandt andet bloklys, du med fordel kan mixe med fyrfadsstager