OUTLET - SPAR OP TIL 70% - SE UDVALGET HER >
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Levering 1-3 dage

 
Filtrering
Pris
  1. kr89
    kr179
  2.  
  3. -
Farve
Mærke
  1. GRÅ

Product was successfully added to your shopping cart.

Fotorammer

Sorte rammer er meget populære til at indramme billeder eller plakater med, da de giver en flot finish til et maleri, et fotografi, en tegning eller lignende: I mange tilfælde er rammen endda medvirkende til at understrege motivet. Du kan få sorte rammer med eller uden passepartout og til mange forskellige formål. Sorte rammer er bare én af de mange forskellige slags rammer vi tilbyder - her på siden kan du se de mange muligheder, vi har hos dubuy.dk.

Fotorammer

Sorter stigende

   

2 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

2 vare(r)

Flotte rammer til hjemmet

Ud over at have ’almindelige’ sorte rammer, har vi også en såkaldt Fotovæg, der måler 115x63 cm. Det er en kæmperamme, som du kan bruge som en helt almindelig – stor – ramme til at hænge op på væggen. Eller du kan bruge rammen som skulptur i rummet, eller en slags rumdeler, der altid vil være spændende at kigge på. Der er plads til 32 billeder i standardstørrelsen 10x15 cm i rammen, så der burde være en chance for at få plads til mange af familiens forevigede højdepunkter.
 
Vi har også den dekorative, hvide 12 i 1-billedramme fra Invotis, der har plads til 12 forskellige billeder. De 12 rammer sidder sammen, men de er placeret i et mønster, der både kan se struktureret ud men og giver et ’behersket’ tilfældigt look, som passer perfekt ind i det moderne hjem.
Hvis du foretrækker at ramme dine billeder ind enkeltvis, har vi også en helt almindelig enkel og pæn sort fotoramme fra KJ Collection. Her tilbydes du billedrammer i forskellige størrelser, og du kan oven i købet også få dem i sølvfarvet. De kan placeres på bordet eller hænges på væggen alt efter smag. 
Udover det, inkluderer vores udvalg også flere forskellige billedrammer MED motiver eller illustrationer, der kan bruges som vægpynt i hjemmets forskellige rum. Se bare den nuttede Billedramme af Paulowniatræ fra Bloomingville, der vil være helt ideel til børneværelset, hvor den hurtigt ville kun skabe et trygt miljø og agere sød vægpynt. Til kaffeelskeren vil Denne Bloomingville billedramme i guld være helt perfekt at have hængende i køkkenet. Det vil både være et pyntende og ikke mindst sjovt indslag, der vil kunne få de fleste til at trække på smilebåndet.