Køb julegaver nu - Vi bytter til 15. januar
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Hurtig levering

 
Filtrering
  1. HVID

Product was successfully added to your shopping cart.

Store rammer

Billeder er i den grad med til at gøre et hjem mere personligt. Og når det kommer til at dekorere sine vægge med billeder, er der heldigvis mange måder at hænge dem op på. Den bedste måde for at bevare dine billeder for eftertiden på, er imidlertid at placere dem i glas og ramme, da de på den måde skånes for slid og snavs. Den klassiske skifteramme går aldrig af mode, men hvis du har mange eller store billeder, kan det jo godt være, at du foretrækker variation i dine rammer. I et moderne hjem skal der være plads til minder og hygge. Det kan du tilføre ved at købe en af vores store fotorammer, og placerer de billeder der vækker flest følelser hos dig i. En billeramme kan nemt og hurtigt få et ellers kedelig rum til at virke mere indlevende og unik. - Se bare vores store udvalg af store fotorammer lige nedenfor!

Store rammer

Sorter stigende

   

2 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

2 vare(r)

Store rammer til det moderne hjem

Vi ved her hos dubuy.dk, hvor vigtigt det er at kunne placere sine billeder et centralt sted, så det samtidig bliver elegant og stilfuldt. For at gøre det let for dig, har vi samlet et udvalg af store rammer. I de fleste billedrammer er der plads til flere billeder end blot ét stort eller en enkelt plakat. En stor ramme kan sætte gang i fantasien og sætte kreativiteten løs, i og med at du kan placere de billeder du synes er mest mindeværdige og betydningsfulde. Det dejlige ved at have en stor ramme er, at der er plads til alle slags mindeværdige øjeblikke. Det kan derudover være et opsigtsvækkende element i din boligindretning. Hver dag kan du blive mindet om det mest betydningsfulde i dit liv. Få nemt og billigt investeret i en stor fotoramme her på DuBuy.dk. Hvis du derudover mangler dekoration som tilbehør til de smukke rammer, så kan du skabe endnu flere kontraster og farvekombinationer til din bolig. Det kan være en oplagt mulighed for dig der elsker at være en boligarkitekt.

Find fotorammerne som giver det sidste touch til indretningen her hos DuBuy.dk

Hvis du ønsker det store og fænomenale, så skal du helt klart gå efter de store rammer her hos os. Men hvis det måske er i overkanten at have sådan en stor billedramme hængende, så er du mere end velkommen til at kigge på vores øvrige rammer. De passer til enhver indretning og kan give det sidste touch til huset. Derudover har vi altid samlet de nyeste og mest populære kollektioner af fotorammer til dig fra forskellige mærkevarerproducenter. Gå på jagt i vores brede udvalg og find den ramme som skal hjem til dig. Som en reminder kan du, mens du shopper, huske at vi har prisgaranti på alle vores varer herpå DuBuy.dk. 

Den ekstraordinære billedramme som kan tilføre et moderne præg til boligen

Vi har en masse udvalg til dig som kunde. Men hvis du ønsker en mere moderne og superfin fotoramme, så skal du helt sikkert tjekke muligheden; Hangit fotoramme fra Umbra ud, hvor der er plads til at hænge hele 40 billeder op med små klemmer. Idéen bag dette produkt er blevet utroligt populært over få år, og vil både se godt ud i stuen, på kontoret eller på værelset. Det er helt op til dig – og så selvfølgelig størrelsen på dine vægge – at afgøre, hvor mange billeder, du har lyst til at hænge op. Du kan få de store rammer enten med eller uden 3D-effekt og i flere forskellige farver – sort, sølv og multifarvet. Vi har et bredt udvalg som rækker ud til enhver smag. Kig dig bare rundt i vores sortiment og find din favorit bland de store rammer.