SOMMER UDSALG - SPAR op til 50% - SE UDVALGET HER
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Hurtig levering

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Øvrige rammer

Hvis du er på udkig efter billedrammer og tavler, men ikke helt ved, hvordan de skal se ud, så kan du finde inspiration her. Ud over at have store rammer, sølvrammer, sorte rammer, opslagstavler og magnetiske rammer, har vi også et væld af andre ’øvrige’ rammer. Denne side giver dig hele overblikket.

Sorter stigende

   

1 til 24 af 57

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 57

En masse forskellige rammer

Var det fx noget med en tavle fra Karlsson, der samtidig er et vægur, hvor tallene markeres med små stykker farvet kridt? En meget fin detalje, som er med til at tilføje en unik stemning til rummet – køkkenet, for eksempel. Måske er kort & fotoholderen noget for dig – en wire, der hænger fra loftet, hvor du kan placere dine billeder ved hjælp af de medfølgende magneter, der er formet som hjerter. Holderen giver begrebet svæverammer en helt ny betydning.
 
Du kan også få billede rammer i ministørrelse til at hænge i fx nøgleringen, tasken eller andre steder, hvor du gerne vil have et billede af dine kære lige ved hånden, eller hvad med magnetiske rammer i forskellige størrelser til at sætte på køleskabet?

Hvis du gerne vil have et hurtigt overblik over din og din families hverdag, kan det være, at du kan få god gavn af de forskellige typer ugetavler, vi fører her hos dubuy.dk. Du kan notere på dem med en marker pen, så nu kan du holde styr på, hvem der skal hvad hvornår.

Pludselig kommer det ikke længere bag på nogen, at bilen skal til syn, at din datter skal overnatte hos en veninde, eller at manden i huset skal til fodboldkamp søndag eftermiddag. Nemt – og samtidig elegant, eftersom ugetavlerne er smukke at se på. En af tavlerne har oven i købet tre billedrammer i én, så du kan ’customize’ den efter smag og behov.