GIGANT Udsalg på 3000+ produkter  - KLIK HER >
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Vi sender igen på mandag kl. 13

Product was successfully added to your shopping cart.

Fotorammer

Sorte rammer er meget populære til at indramme billeder eller plakater med, da de giver en flot finish til et maleri, et fotografi, en tegning eller lignende: I mange tilfælde er rammen endda medvirkende til at understrege motivet. Du kan få sorte rammer med eller uden passepartout og til mange forskellige formål. Sorte rammer er bare én af de mange forskellige slags rammer vi tilbyder - her på siden kan du se de mange muligheder, vi har hos dubuy.dk.

Fotorammer

Sorter stigende

   

1 til 24 ud af 110

Sorter stigende

   

1 til 24 ud af 110

Flotte rammer til hjemmet

Ud over at have ’almindelige’ sorte rammer, har vi også en såkaldt Fotovæg, der måler 115x63 cm. Det er en kæmperamme, som du kan bruge som en helt almindelig – stor – ramme til at hænge op på væggen. Eller du kan bruge rammen som skulptur i rummet, eller en slags rumdeler, der altid vil være spændende at kigge på. Der er plads til 32 billeder i standardstørrelsen 10x15 cm i rammen, så der burde være en chance for at få plads til mange af familiens forevigede højdepunkter.
 
Vi har også den dekorative, sorte Mixed Brick-billedramme, der har plads til 10 billeder i varierende størrelse. De 10 rammer sidder sammen, men de er placeret ’hulter til bulter’, hvilket giver et ’behersket’ tilfældigt look, som passer perfekt ind i det moderne hjem.
 
Hvis du foretrækker at ramme dine billeder ind enkeltvis, har vi også en helt almindelig enkel og pæn sort billedramme fra Zone. En er i standardstørrelsen 10x15 cm.  Den kan placeres på bordet eller hænges på væggen alt efter smag.