OUTLET - SPAR OP TIL 70% - SE UDVALGET HER >
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Levering 1-3 dage

 
Filtrering
Pris
  1. kr39
    kr1099
  2.  
  3. -
Farve
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Foderbrætte og fuglehuse

Når det er koldt udenfor, har fuglene svært ved at finde føde, og derfor har de stor glæde af, når entusiastiske husejere opstiller fuglehuse og foderbrætter til fugle. Husets beboere har som oftest også stor glæde ved at se fuglene boltre sig på foderbrættet og i fuglehuset, og sådan kan mennesker og naturen hjælpe hinanden. Her hos dubuy.dk har vi samlet en række fulgehuse og foderbrætter til fugle, som vi synes er anvendelige, samtidig med, at de er smukke at kigge på og dermed ikke skæmmer haven. 

Foderbrætte og fuglehuse

Sorter stigende

   

1 til 24 af 25

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 25

Vores store udvalg af foderbrætte og fuglehuse

Var det fx noget med en Bird Feed’er fra Born in Sweden? Den minder en smule om Eva Solos foderbræt i det, at den har en gennemsigtig kugle omkring selve foder-delen, men adskiller sig ved at blive monteret direkte på vinduesglasset. På den måde kan du få fuglelivet næsten helt ind i stuen. 
 
Eller hvad med en Eva Solo Vinduesfoderkugle? Foderkuglen er helt gennemsigtig, så du kan se fuglene direkte gennem dit vindue. Den er perfekt til dig der elsker fugle, eller vil give dine børn en oplevelse. På denne måde kan du komme helt tæt på fuglene, uden at skræmme dem væk. 
 
Har du ikke et oplagt sted til at hænge et fuglehus, har vi også et fritstående foderbræt til fugle lavet i rustfrit stål fra tyske Blomus. Det er rigtig smart, og så kan du stille den lige midt i haven som ekstra pynt eller havedekoration, samtidig med at den tjener et godt formål. 
Til dig der ønsker et mere ordinært og velkendt fuglehus, har vi muligheder i lange baner. Når du kigger på de mange fuglehuse, kan du sætte dig ind i rollen som ejendomsmægler, og vælge det hus du mener er allerbedst for både fuglene og din stil. Se f.eks. den sjove Ib Laursen Fuglehus M/Altan Bed & Breakfast, der er en kombination af sjov nytænkning og traditionel træfuglehus. Går du efter noget mere moderne, tilbyder vi også Phoenix Fuglehus (Hvid/Stor), der er en eksakt kopi af nutidens modeorientering. Og så har vi naturligvis en masse flere – gennemgå vores sortiment her på siden og se, hvilken foderstand, fuglehus eller foderkugle du gerne vil tilbyde din haves fugle. Og nyd så, at du kan få fuglelivet helt tæt på.