OUTLET - SPAR OP TIL 70% - SE UDVALGET HER >
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Levering 1-3 dage

 
Filtrering
Pris
  1. kr29
    kr599
  2.  
  3. -
Farve
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Dørstoppere

Hvem kender ikke det når der er gennemtræk og døren pludselig smækker i med et brag? Det er her dørstoppere kommer ind i billedet, og er en hel genial opfindelse, så du både undgår uønsket larm, men også ødelagte dørkarme. Og så gør det jo heller ikke noget at den nye dørstopper samtidig er smart og designmæssigt rigtig. Udvalget af dørstoppere er stort og der er masser af muligheder lige fra de klassiske og enkelte til de sjove og skæve. Her på siden kan du finde dørstoppere til alle rum og værelser, både børn, unge og voksne, og både kvalitet og udseende er helt i top.

Dørstoppere

Sorter stigende

   

1 til 24 af 35

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 35

Dørstoppere er et must-have

Med din og vores hjælp vil du sagtens kunne finde den uundværdlige dørstop, der siger netop dig noget. Hvis du leder efter den perfekte dørstop, skal du nok komme til at finde den i vores sortiment. Dørstoppere har vi alle brug for i hverdagen. Du lægger måske ikke mærke til, hvor meget du egentlig har brug for den, men udfra vores udvalg af dørstoppere, finder du helt sikkert ud af det. Det er en nødvendig ting at have i huset, det pynter og så er det bare en uundværlig ting. Måske er du ikke så meget for at have døren til at stå piv åben eller at have den helt lukket, så skal det være dørstoppere, som skal være dit næste ønske. Vores dørstoppere er i den bedste kvalitet og til en god pris. De kan fås i stort set alle materiale såsom kunstlæder, ruskind og stof.

Vi har mærker som Muubs, Züny og J-line. Muubs går meget op i at lave produkter, som skaber en historie. Langt de fleste af Züny’s produkter er lavet af kunstlæder, som kan holde til gentagne og langvarigt brug. De bruger ikke læder, da de gerne vil være et mærke som ikke er skadelige mod dyrene. J-line er kendt for deres kreative produkter. Mærket blev dannet af de to søstre, Liliane og Chris, som sammen med deres partnere skabte firmaet, der siden har været i familiens eje. Eksporten af produkterne er stor og omfattende, idet de eksporter til cirka 100 lande.

Dørstoppere i diverse strukturer

En af de mere populære dørstoppere er Blomus Dørstopper (mat stål). Denne smukke dørstopper er sagen, hvis du blot står og mangler en enkel, smart og moderne dørstopper. Dørstopperen passer ind i e fleste hjem, og tiltrækker ikke en masse opmærksomhed, så den er helt perfekt til det den skal - at holde døren åben i al sin ydmyghed. Dørstopperen er udstyret med en gummikant, så din dør ikke får skader, men blot holdes let på plads.

Züny dyrene er et andet spændende alternativ. Her finder du blandt andet Zuny dachshund Ella, som er lavet af kunstlæder med fyld af polyester og stålkugler, så den ikke falder omkuld selvom den skal holde en dør, bøger eller bare stå til pynt. Det er designet som den sødeste gravhund i rødbrun og med ører i mikrofibre. Den måler L33xB9xH18 cm. Disse Züny dørstoppere er generelt et produkt der skaber glæde og med deres fine udtryk kan du med garanti finde en Züny model der passer til netop jer. De findes i et hav af designs – om det skal være hund, elefantpingvin eller noget helt fjerde så er vi sikker på I nok skal finde lige det dyr der passer bedst hjemme hos jer.

 Hvis man er til det helt enkelte, så er 2Stop Dørstopper (sort) fra Authentics det rigtige valg. Den er nem at have med at gøre, og kan bruges i alle hjemmets rum. Vil man gerne lade dørstopperen bidrage med farve, findes den også i grøn. Hvis man ikke ønsker det tager alt for meget opmærksomhed eller bare ønsker et enkelt udseende, skal man vælge Ørskov dørstopper i ruskind. Den er perfekt for dem, som ikke ønsker det for farverigt. Den har det hele, lækker kvalitet, flot design og en passende størrelse. Den har også en fin lille hank, som gøre det rigtig nemt, at placere den i huset fra sted til sted. 

Se vores store udvalg af dørstoppere og find det design der passer perfekt til jeres hjem.