OUTLET - SPAR OP TIL 70% - SE UDVALGET HER >
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Levering 1-3 dage

 
Filtrering
Pris
  1. kr399
    kr3895
  2.  
  3. -
Farve
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Brændeovne og tilbehør

Der er ikke noget bedre end at sidde foran en dejlig varm pejs eller brændeovn, når vinden hyler og regnen rusker udenfor. At sidde med fødderne under et lunt tæppe, måske med varm kakao i koppen og stirre ind i de smukke gyldne flammer kan være en lise for sjælen. Men for at få en pejs er det nødvendigt at have en skorsten. Og det er ikke alle forundt. Hos dubuy.dk anerkender vi vigtigheden af hygge foran åben ild, og derfor forhandler vi de populære bioethanol pejse – eller bio-pejse, som de også bare bliver kaldt.

Brændeovne og tilbehør

Sorter stigende

   

9 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

9 vare(r)

Brændeovne og tilbehør til hjemmet

Vi fører to bioethanolpejse, der begge er af mærket Blomus, som er Tüv-godkendt. Begge er lavet i rustfrit stål af højeste kvalitet. En bio-pejs fungerer ved at det lugtfri spritprodukt bioethanol hældes i en beholder i bunden af pejsen og derefter antændes. Bioethanolens gasarter brænder, og du får nogle flotte flammer og en vis mængde varme. Du kan få keramiske ’brændestykker’ til pejsen, så den ligner en rigtig pejs. Tag endelig et kig på de to flotte pejse, 
 
Ud over bio pejsene fører vi også en del tilbehør til pejse og brændeovne. Var det fx noget med en flot brændekurv eller en form for opsats i stål til at lægge brændet på? Tag et kig på den flotte og elegante opsætning af brænde, der bl.a. kan fås med den smarte brænde skål fra Blomus. Den er desuden skridsikker, da den er udstyret med gummifødder, og du har altid brændet lige ved hånden, når du skal fodre ilden i din brændeovn.

Vi har også pejsesæt, så rengøringen af brændeovnen og området omkring den kan klares i en ruf. Her tilbydes f.eks. det flotte og yderst eksklusive pejsesæt fra Blomus, der i den grad antyder, at det er et hjem med både stil og styr på tingene.
Hos dubuy.dk er vores bio pejse og tilbehør til brændeovne udelukkende designprodukter, hvis holdbarhed er lang, og som pynter i rummet. Så nu kan du både nyde ilden og det smukke tilbehør ved siden af pejsen.