OUTLET - SPAR OP TIL 70% - SE UDVALGET HER >
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Levering 1-3 dage

 
Filtrering
Pris
  1. kr59
    kr2340
  2.  
  3. -
Farve

Product was successfully added to your shopping cart.

Boghylder og bogstøtter

Hvem kender ikke til det, at have bøger og blade liggende og flyde i store stabler, der så let som ingenting vælter. Og som er vældig svære at gøre rent bagved? Hvem kender ikke også til at have en dekorativ bogreol, men ikke nok bøger til at fylde den med – med det resultat, at de bøger, man så har, vælter for et godt ord? Men det er der heldigvis råd for. For her hos dubuy.dk har vi et udvalg af enkle, diskrete boghylder i god kvalitet, og som designmæssigt ligger helt i top. De fine boghylder vil pryde på dit kontor, i din stue eller på et værelse. De kan bruges til diverse ting, så vær bare kreativ og dekorer de fine hylder med andre pynteting og nips. Boghylderne kan fås i mange forskellige størrelser og i mange forskellige farver og udformninger. Der findes både de mere minimalistiske og klassiske designs, men også nogle mere anderledes og kreative boghylder.

Boghylder og bogstøtter

Sorter stigende

   

1 til 24 af 39

Loading ...Load More ...
Sorter stigende

   

1 til 24 af 39

Unikke boghylder og bogstøtter

Vi har blandt andet en usynlig – eller svævende - boghylde, der tilfører en finurlig effekt til et rum, når det ser ud som om, en stabel bøger svæver lige midt på væggen.  

Her på siden har vi samlet møbler til de bevidste og boliginteresserede kunder og de reoler du finder her på siden er bestemt ingen undtagelse. Bogreolerne er smukke og funktionelle på hver deres måde og kan komplimentere ethvert rum. De kan placeres i alle rum og kan have forskellige funktioner, de kan bruges til opbevaring af bøger, men også til pynt og diverse småting.

Designerne, som vi forhandler her på siden, har både kreeret minimalistiske og simple designs, men de har også givet sig i kast med at designe mere rustikke, specielle og unikke reoler som bogreol fushion. Bogreol fushion er et unikt og specielt møbel, som kan bruges til at give et rum mere stil og personlighed. Et bud på en mere simpel reol er den Ib Laursen væghylde m/12 rum, den er både dekorativ, men også perfekt til opbevaring 

Boghylden eller støtten præcis til dig 

Pippi boghylde er en smart og praktisk hylde med den verdensberømte Pippi Langstrømpe. Hylden måler 50x9x7 og har mange gode egenskaber. Du kan f.eks. stille bøger på den som ment, eller slippe din fantasi løs og bruge den som netop du vil. 

Fushion bogreol i sort fra Leitmotiv er en yderst kreativ bogreol med mange gode egenskaber. Reolen har mange i hylder i et væld af størrelser og højder, så mulighederne er mange. Stil bøger på nogle hylder, stil måske en blomst på en anden, valget er op til dig. Denne udgave fås også i grå. 

Kaskelothvalen fra Züny er lavet af kunstlæder og stålkugler, og pga. sidstnævnte fungerer den perfekt som dørstopper eller som bogstøtte idet den er forholdsvis tung. Hvalen måler 23,5×13×14,5 cm. Kaskelothvalen er også idéel som pyntegenstand evt. på en reol. 

Ovenover ses 3 forskellige forslag på nogle smukke og prydende bogreoler, og bare rolig, vi har mange flere hvor det kommer fra. Du kan tjekke vores sortiment ud og finde den boghylde eller bogstøtte som passer bedst ind i din boligindretning. 

Slip kreativiteten løs med dine bogstøtter

Her på Dubuy.dk har vi massevis af forskellige og unikke bogstøtter, som passer helt perfekt til enhver bolig. Hvis du er meget glad for dyr, bliver du glad for at høre, at det har vi nemlig også her på Dubuy.

Tag for eksempel vores pandaer fra J-Line. Ikke nok med at de er kreative. De er også rigtig søde og nuttede. Og så er de ovenikøbet rigtig unikke. Altså, hvor tit er det lige man har to pandaer, som støtter ens bøger?

Er du mere til det eksotiske, skal du helt klart prøve vores toucan bogstøtte fra Zuny. Den er selvfølgelig også rigtig nuttet og meget unik.

Er du ikke helt glad for dyr, og vil du hellere have noget til et prinsesseværelse, kan du tage et kik på vores krone bogstøtte fra Bloomingville. Den er lavet af metal, og findes i en rigtig sød lyserød, perfekt til din lille prinsesse.