GIGANT Udsalg på 3000+ produkter  - KLIK HER >
0 vare(r)
Køb for 600 DKK og få fri fragt + gratis gave.

Din indkøbskurv er tom.

Fri fragt + gave over 600 kr.

Bestil inden så sender vi idag

Product was successfully added to your shopping cart.

Askebægre

Hører du til blandt den del af befolkningen, der ryger, eller har du venner, der ryger, og som du gerne vil give noget pænt at skodde deres cigaret i, når de er på besøg? Så er vores udvalg af askebægre lige noget for dig. Vi fører en række askebægre, der alle er lavet i stål, og fælles for askebægrene er, at de har et tætsluttende låg, så du ikke bliver generet af skodder, der ’ligger og ryger færdigt’.

Askebægre

Sorter stigende

   

12 vare(r)

Sorter stigende

   

12 vare(r)

Vores praktiske askebægre og cigaretholdere

Stilen på askebægrene er klassisk og enkel – tidløst design, der er lige så smart om 5, 10, 15, 20 år, som det er i dag.
 
Ud over askebægrene tilbyder vi også nogle eksklusive cigaretholdere produceret i indfarvet læder og monteret med ’perler. Cigaretholderen leveres med en lang kæde, så der også er mulighed for at have den om halsen, og du kan naturligvis også bruge cigaretholderen til andet og mere end lige netop cigaretter. Din mobiltelefon fx, eller dine nøgler.
 
Vi har ofte tilbud på mange af vores produkter her hos dubuy.dk, men er du på jagt efter et askebæger – det være sig et askebæger til inden- eller udendørs brug – og/eller en cigaretholder, og har vi ikke tilbud på det på det præcise tidspunkt, så husk, at vi altid har prisgaranti på vores varer.